Legendární automobilová řežba FlatOut zdarma na GOGu
i Zdroj: PCtuning
Novinka Legendární automobilová řežba FlatOut zdarma na GOGu

Legendární automobilová řežba FlatOut zdarma na GOGu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

14. 2. 2024 17:40 2

Možná to znáte i z reálu, bouračky, salta mortále, demoliční derby, vůně benzínu. Taková typická cesta po našich okreskách. Ale FlatOut je přece jen méně náročný na finance a páteř.

Reklama

Téměř před dvaceti lety vyšla báječná pařba pro frustrované řidiče. Za pár šlupek jste koupili polorozpadlý rezatý vrak a vrhli se do závodění s podobně postiženými piráty silnic. Jak rostly výhry a prašule, vylepšoval se bourák a demolovalo se o sto šest. Ale pozor, do té doby jsme byli zvyklí na to, že tratě byly velmi omezené, téměř nereagovaly na demoliční snažení hráčů a rozhodně nebylo důležité ostatní piloty co nejvíc nabourat. Tedy pokud pomineme ikonický Carmageddon, kde zdemolování protivníků a rozježdění civilistů na fašírku bylo hlavní náplní (a pomineme i pradávné Destruction Derby, které byly pořád velmi primitivní a omezené).

FlatOut přinesl velmi svěží pohled na to, jak se dá závodit. Po tratích můžete jezdit kde chcete, téměř každá překážka se dá projet, nabourat nebo zdemolovat (reklamní plochy, lešení, ploty, všelijaké krabice, vraky aut, naskládané pneumatiky a další fůra věcí) a to hlavní, vyplatí se bodyčekovat i ostatní vidláky v polorozpadlých popelnicích. Kromě neskutečné řežby na trati můžete svého nebohého řidiče použít i třeba jako bowlingovou kouli, neboť FlatOut má hromadu bonusových disciplín. Samozřejmě včetně pravých nepostradatelných demoličních derby a navíc vypadá i dnes k světu, takže šup s ním do knihovny - čas máte necelé tři dny. 

Dodnes mám na disku obrázky, které jsem z FlatOutu vygraboval v oněch dávných dobách vydání. Zde se mi podařilo svého drivera velmi elegantně napasovat do nepřátelské kraksny.

Legendární automobilová řežba FlatOut zdarma na GOGu
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama