lenovo-ideacentre-y710-cube-miri-na-tuzemsky-trh
Novinka Lenovo IdeaCentre Y710 Cube míří na tuzemský trh

Lenovo IdeaCentre Y710 Cube míří na tuzemský trh

Mirek Kočí

Mirek Kočí

Počítač přináší slušný výkon ve snadno přenosném provedení. Díky kombinaci výkonného procesoru od Intelu, grafiky GTX 1080 a dostatku úložného prostoru s volitelným SSD vyhoví i náročnějším uživatelům.

Reklama

Počítač je navržen tak, aby jej hráči mohli kdykoliv přenést tam, kam potřebují. Vybaven je proto vestavěným držákem pro velmi snadnou manipulaci a někdo možná ocení i vnější červené LED osvícení.

V oblasti hardwaru zákazníci mají na výběr mezi procesory Skylake, o vykreslování grafiky se může starat karta až GeForce GTX 1080 a operační paměti typu DDR4 může být až 32 GB. Lenovo dále vsadilo na systém Windows 10 Home, který najdeme předinstalovaný na SSD s kapacitou 256 GB a další data lze ukládat na 2TB pevný disk.

Pro ty hráče je také dostupná široká škála možností a doplňků k vybrané konfiguraci. Volitelně je k dispozici například bezdrátový ovladač Xbox One s přijímačem, případně klávesnice a myš. Síť je realizována řešením Killer DoubleShot Pro, které spojuje propustnost ethernetového kabelu s WiFi.

Počítač Lenovo IdeaCentre Y710 Cube je na našem trhu dostupný za cenu od 39 999 Kč včetně DPH.

Lenovo IdeaCentre Y710 Cube míří na tuzemský trh
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama