lenovo-prodluzuje-bezplatne-zaruku-pocitacu-a-tabletu-o-75-dni
Novinka Lenovo prodlužuje bezplatně záruku počítačů a tabletů o 75 dní

Lenovo prodlužuje bezplatně záruku počítačů a tabletů o 75 dní

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 4. 2020 21:00 1

S cílem lepší podpory zákazníků i v tomto náročném období, kterým nyní procházíme, nabízí společnost Lenovo bezplatné globální prodloužení záruky až na 75 dní do 31. května pro stolní počítače, all-in-one zařízení, notebooky a tablety. Prodloužení se vztahuje na přístroje se zárukou, jejíž platnost končí v období od 15. března do 30. dubna.

Reklama

Společnost Lenovo udržuje veškeré obchodní operace, které během pandemie koronaviru mají za cíl podpořit služby a minimalizovat možný dopad na spotřebitele po celém světě. Se zákazníky zůstává stále ve spojení a poskytuje jim tak možnost komunikovat prostřednictvím moderních technologií i v domácím prostředí. Firma zároveň nabízí už nějakou dobu i službu tzv. on-site záruky, kdy specializovaný servis zajistí kromě samotné opravy produktu i jeho vyzvednutí a dopravu zpět.

Lenovo prodlužuje bezplatně záruku počítačů a tabletů o 75 dní
i Zdroj: PCTuning.cz

„Chceme vyjít vstříc zákazníkům, kteří by potřebovali využít záruční servis v tomto období, ale kvůli aktuálním opatřením se nemají jak dostat k servisním službám, a proto jsme se rozhodli globálně prodloužit záruku na zařízení až do konce května,“ uvedl Petr Kheil, generální ředitel společnosti Lenovo pro Českou republiku a Slovensko.

Lenovo následuje další technologické firmy, které v tomto náročném období také vyšly vstříc svým zákazníkům. Namátkou jmenujme například Samsung nebo Huawei.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama