lenovo-se-spojilo-s-amazon-music-nabidne-3-mesice-hudby-zdarma
Novinka Lenovo se spojilo s Amazon Music. Nabídne 3 měsíce hudby zdarma

Lenovo se spojilo s Amazon Music. Nabídne 3 měsíce hudby zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 10. 2020 09:00

Společnost Lenovo se spojila s Amazon Music, aby nabídli současným a novým uživatelům počítačů a tabletů značky Lenovo tři měsíce používání streamovací prémiové služby Amazon Music Unlimited zdarma.

Reklama

Díky této exkluzivníii zkušební nabídce budou mít zákazníci společnosti Lenovo, kteří si předplatí službu Amazon Music Unlimited, přístup k více než 60 milionům skladeb, playlistů a stanic úplně bez reklam.

Tříměsíční nabídka je aktuálně k dispozici pro uživatele v různých zemích prostřednictvím stránky Lenovo Vantage, která je dostupná v podobě aplikace v zařízeních Lenovo a ulehčuje uživatelům aktualizace a umožňuje větší personalizaci zařízení. Od listopadu 2020 bude nabídka dostupná i na nových zařízeních prostřednictvím nastavení Lenovo Welcome.

Lenovo se spojilo s Amazon Music. Nabídne 3 měsíce hudby zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Zaregistrovaní získají přístup ke všem funkcím služby Amazon Music Unlimited, která zahrnuje možnost poslechu hudby offline, synchronizace textů, neomezené přeskakování a mnoho dalších výhod. Po zkušební době bude předplatné automaticky obnovené za měsíční cenu 9,99 dolaru (pro členy Prime 7,99 dolaru), a to až do té doby, dokud zákazník předplatné nezruší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama