lg-pracuje-na-spickovem-androidu-s-nazvem-g-pro-3
Novinka LG pracuje na špičkovém Androidu s názvem G Pro 3

LG pracuje na špičkovém Androidu s názvem G Pro 3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 7. 2015 21:00 1

LG by mělo ve čtvrtém kvartálu uvést špičkový smartphone nebo spíše phablet. Model označovaný jako G Pro 3 má mít obří šestipalcový displej a výkonný procesor Snapdragon 820.

Reklama

Na závěr letošního roku korejský výrobce chystá smartphone, kvůli kterému G4 přijde o pozici topmodelu. Výbava nového G Pro 3 má být opravdu parádní. Posuďte sami.

Těšit se údajně můžeme na šestipalcový displej s rozlišení QHD 2 560 × 1 440 pixelů (jemnost 490 ppi) a výkonný procesor Snapdragon 820 od Qualcommu. Operační paměť by měla mít kapacitu 4 GB, uživatelská pak 32 GB a měla by být rozšířitelná pomocí paměťových karet.

Pozadu nezůstane ani fotoaparát, který má mít rozlišení 21 megapixelů a na čele přístroje bychom měli najít osmimegapixelovou kamerku pro dostatečně kvalitní selfie a videohovory. Další informace hovoří o čtečce otisků prstů a dokonce i skeneru oční duhovky.

Lepší výbava (a možná i dílenské zpracování oproti G4) ovšem bude nejspíše znamenat vysokou cenu. Dosud nepředstavený model by mohl být na konci roku v prodeji za částku kolem 800 dolarů (přes 19 500 Kč bez daně a dalších poplatků).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama