lian-li-predstavila-novou-mini-itx-pc-tu100-pocitacovou-skrin
Novinka Lian Li představila novou mini-ITX PC-TU100 počítačovou skříň

Lian Li představila novou mini-ITX PC-TU100 počítačovou skříň

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

30. 5. 2013 16:00

Společnost Lian-Li Industrial Co Ltd oznámila příchod své nejnovější skříně z “TU“ série s označením PC-TU100 Mini-ITX.

Reklama

Tato skříň je vyvedena ve tvaru resp. ve stylu jakéhosi kufříku. Na její vrchní straně je totiž umístěno madlo pro snadný přenos. PC-TU100 je plně hliníková skříň a je ideální volbou pro uživatele, popřípadě hráče, kteří své PC často stěhují, např. na LAN party. Do skříně se vtěsnají veškeré moderní grafické karty s nízkým profilem. Case také zaujme svým retro designem a konstrukcí. 

Rozměry skříně jsou 158×275×242 mm a to při hmotnosti solidních 1,77 kg. Do skříně lze nainstalovat dva 2,5" pevné disky nebo SSD a to konkrétně do spodního stojanu. Další 2,5" disk může být umístěn do pozice pro slim optickou mechaniku, samozřejmě za předpokladu, že není mechanika instalována. Do skříně lze instalovat grafické karty do délky 190 mm. Skříň také podporuje montáž SFX napájecích zdrojů až do velikosti 170 mm. 

Lian Li představila novou mini-ITX PC-TU100 počítačovou skříň
i Zdroj: PCTuning.cz

Lian Li je také navržena pro maximální průtok vzduchu. V předním panelu je připravena pozice si 120 mm ventilátorem a odnímatelným vzduchovým filtrem. Odvod teplého vzduchu ze skříně zajistí větrací otvory na boku a na zadní straně. Stejně jako u PC-TU200 modelu, lze i u PC-TU100 uvolnit bočnice pouhým stisknutím uvolňovacích páček, které jsou situovány na zadní stranu skříně. 

Lian Li představila novou mini-ITX PC-TU100 počítačovou skříň
i Zdroj: PCTuning.cz

Přední panel potom obsahuje tlačítko napájení, podsvícené pomocí LED, která svítí modře či fialově (při načítání). Přední I/O panel, umístěný ve spodní části přední strany, zahrnuje dva USB 3.0 porty a HD audio konektory.

PC-TU100 bude k dispozici ve stříbrné a černé barvě. Začne se prodávat již na konci června a to za doporučeno ucenu 109,99 dolarů, tedy asi za téměř 2 200 korun.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama