logitech-g-predstavuje-svoji-dosud-nejlehci-bezdratovou-herni-mys-pro-e-sporty
Novinka Logitech G představuje svoji dosud nejlehčí bezdrátovou herní myš pro e-sporty

Logitech G představuje svoji dosud nejlehčí bezdrátovou herní myš pro e-sporty

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 11. 2020 17:30 5

Logitech G představuje e-sportovní myš G PRO X SUPERLIGHT, která splní veškeré požadavky i těch nejnáročnějších hráčů.

Reklama

Nová myš je vybavena nejrychlejším bezdrátovým 2,4GHz připojením LIGHTSPEED pro neomezené hraní s výdrží baterie až 70 hodin. Má velké patky z čistého PTFE pro zajištění minimálního tření a přitom hmotnost jen 63 gramů, je tak téměř o 25 % lehčí než dosavadní myš PRO Wireless.

Výrobce použil senzor G HERO 25K s rozlišením 25 600 DPI, přičemž dodává, že se jedná o první senzor , který dokáže sledovat pohyb s přesností lepší než 1 mikrometr, což je přibližně jedna padesátina tloušťky lidského vlasu, a to s nulovým vyhlazováním, zrychlením či filtrováním. Tento senzor využívá chytrý systém správy napájení pro neustálé přizpůsobování rychlosti snímání na základě pohybu myši, aby se minimalizovala spotřeba energie. I při vysokém rozlišení má HERO 25K až 10krát nižší spotřebu než předchozí senzory Logitech G.

Logitech G představuje svoji dosud nejlehčí bezdrátovou herní myš pro e-sporty
i Zdroj: PCTuning.cz

PRO X SUPERLIGHT doplňuje oceňované herní vybavení řady PRO, které si výkonem už vydobylo skvělou pověst mezi předními světovými profesionálními e-sportovci. Myš se testovala v ostrém nasazení a sehrála klíčovou roli, když pomohla týmu ASTRALIS vyhrát finále 12. sezóny ESL PRO League a týmu G2 Esports evropské mistrovství League of Legends 2020.

Cena a dostupnost

Logitech G PRO X SUPERLIGHT je možné předobjednat od dnešního dne v černé nebo bílé barvě na Logitechg.com za 4 129 Kč. V České republice bude myš dostupná v průběhu ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama