logitech-g300-herni-myska-pro-obe-ruce
Novinka Logitech G300: Herní myška pro obě ruce

Logitech G300: Herní myška pro obě ruce

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

23. 8. 2011 14:00 8

Nová myš má univerzální tvar a vyhovuje tak držení v levé, nebo pravé ruce. Je vybavena programovatelnými tlačítky a také nastavitelným barevným podsvícením.

Reklama

Najít dnes na trhu pořádnou herní myš i pro leváky, je poměrně těžký úkol Logitech nám to nyní ulehčuje novou myší Gaming Mouse G300. Právě pro to, že patří do herní řady, na ní najdeme řadu programovatelných tlačítek, které si můžete pomocí dodávaného programu libovolně naprogramovat. Navíc je myš tvarovaná pro obě ruce, mohou ji tedy používat nejen praváci, ale i leváci. To vše je podtrženo přijatelnou cenou.

Logitech G300: Herní myška pro obě ruce
i Zdroj: PCTuning.cz
Logitech G300: Herní myška pro obě ruce
i Zdroj: PCTuning.cz

Logitech G300 je vybavena optickým senzorem s rozlišením 2500 DPI. Pomocí programu Logitech Gaming Software můžete také měnit barvu podsvícení myši, k dispozici je sedm barev, a přiřadit je k různým profilům. I přes to, že se jedná o herní myš pro obě ruce, nebude ani jedna strana ochuzena o programovatelná tlačítka. Ty se totiž nacházejí na obou stranách. Celkem je zde 6 programovatelných tlačítek. Myš se začne prodávat během září za cenu 39,99 dolarů, u nás tedy s cenou přibližně 1 000 Kč.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama