logitech-hd-pro-webcam-c9-1080p-videohovory-pres-skype-skutecnosti
Novinka Logitech HD Pro Webcam C9: 1080p videohovory přes Skype skutečností

Logitech HD Pro Webcam C9: 1080p videohovory přes Skype skutečností

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 1. 2012 10:00 6

Kamera je vybavena optikou Carl Zeiss a má ostření v dvaceti krocích. U nás by se měla prodávat za cenu okolo 2500 Kč s DPH.

Reklama

Přes oblíbený peer-to-peer program – Skype, už můžete realizovat videohovory v reřimu 1080p. Potřebovat pro to budete webkameru Logitech HD Pro Webcam C920, která je vůbec první webkamerou na světě, která přenos videa v takové kvalitě umožňuje. Skype podporuje 1080p videohovory zatím pouze v betaverzi s označením 5.7.

Výrobce se nezapomněl pochlubit, že kamera používá optickou soustavu Carl Zeiss, má ostření v dvaceti krocích a podporuje hardwarové (de)kódování do formátu H.264, takže můžete video nebo fotografie s rozlišením až 15 megapixelů nahrát přímo na Facebook, Twitter a YouTube.

Nepřehlédněte:

Skype si připsal nový rekord, současně ho používalo přes 30 milionů lidí

K počítači se připojuje pomocí rozhraní USB 2.0. Mezi oficiálně podporovanými operačními systémy jsou Windows XP s nainstalovaným třetím servisní balíčkem (SP3), Vista a Windows 7.

Logitech HD Pro Webcam C920 si můžete zakoupit už dnes. Ve Spojených státech amerických se prodává za doporučenou cenu 99,99 dolaru. U nás je cena tradičně o něco vyšší, než by se slušelo. Zatím je v nabídkách jednotlivých e-shopů evidována za zhruba 2500 korun s DPH.

Logitech HD Pro Webcam C9: 1080p videohovory přes Skype skutečností
i Zdroj: PCTuning.cz

,

Zdroj: Skype

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama