logitech-k400-bezdratova-klavesnice-s-touchpadem
Novinka Logitech K400: Bezdrátová klávesnice s touchpadem

Logitech K400: Bezdrátová klávesnice s touchpadem

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

14. 7. 2011 06:00 2

Klávesnice kompaktních rozměrů používá Unified přijímač a vydrží na baterii jeden rok. Mimo tlačítek na ní najdeme také 3,5” touchpad.

Reklama

Logitech představil novou bezdrátovou klávesnici, která má kompaktní rozměry a nachází se na ní také touchpad, který nahrazuje klasickou myš. Klávesnice má nízké klávesy s menšími rozměry. Wireless Touch Keyboard K400 používá pro připojení Logitech Unified přijímač, který dovoluje připojení až pět různých zařízení s touto technologií k jednomu přijímači. Můžete tak k tomuto jednomu přijímači v jednom počítači mít připojenou myš, klávesnici, takovouto kombo klávesnici s myší a další příslušenství. Dosah signálu je 10 metrů.

Logitech K400: Bezdrátová klávesnice s touchpadem
i Zdroj: PCTuning.cz

Na klávesnici se mimo klasických kláves nachází i pár multimediálních – zvýšení, snížení hlasitosti, ztlumení a tlačítko Domů. V pravé části je pak umístěný touchpad, který má úhlopříčku 3,5” a levé i pravé tlačítko. Vestavěná baterie by podle Logitechu měla udržet zařízení při životě po dobu jednoho roku. Tento ty klávesnic se hodí především k počítačům v obýváku, tzv. HTPC. Logitech Wireless Touch Keyboard K400 bude stát 50 Euro (1 300 Kč). 

Zdroj: Nordic Hardware

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama