Logitech MX Keys S je synonymem dokonalé bezdrátové klávesnice s podsvícením
i Zdroj: Logitech
Novinka Logitech MX Keys S je synonymem dokonalé bezdrátové klávesnice s podsvícením

Logitech MX Keys S je synonymem dokonalé bezdrátové klávesnice s podsvícením

Komerční sdělení
29. 10. 2023 09:57 6

Najít tu nejlepší klávesnici není snadné, pokud ale patříte mezi milovníky modelů s nízkým zdvihem, skvělým designem a řadou bezkonkurenčních funkcí, je tu přesně pro vás Logitech MX Keys S.

Reklama

Společnost Logitech dlouhodobě patří mezi nejoblíbenější výrobce příslušenství pro notebooky a počítače. Bezdrátové myši řady MX Master jsou všeobecně vnímány jako to vůbec nejlepší, co si stran této periferie můžete dopřát. Stejných kvalit nyní dosahuje i bezdrátová klávesnice Logitech MX Keys S, jelikož se při její výrobě myslelo na úplně všechno. 

Logitech MX Keys S je synonymem dokonalé bezdrátové klávesnice s podsvícením
i Zdroj: PCTuning.cz

Nízký zdvih a nastavitelné podsvícení

Popis prémiové klávesnice Logitech MX Keys S nelze začít jinak než výčtem těch nejdůležitějších vlastností pro každého, kdo se rozhoduje o nákupu nového příslušenství. Hlavními rysy jsou skvělé dílenské zpracování, elegantní design, nízký zdvih kláves, kompaktní provedení pro pohodlné přenášení a pokročilé podsvícení do každé situace.

Bezdrátová klávesnice zaujme hned na první pohled stejně, jako již zmíněné myši z řady MX Master – střídmý a vkusný design, prémiová kvalita a elegantní volba barev. Ať už máte raději tmavší odstíny, nebo dáváte přednost světlejším tónům, Logitech MX Keys S skvěle zapadne do jakéhokoliv prostředí. Díky rozložení navíc nezabírá ani o centimetr více prostoru, než je bezpodmínečně nutné pro pohodlné psaní. Nutné je také doplnit, že má klávesnice už z výroby české klávesy se všemi znaky.

Nízký zdvih je tu pro každého, komu vyhovuje krátký stisk a kdo miluje například psaní na klávesnicích v laptopech, ale potřebuje plnohodnotné množství kláves. Psaní přitom doprovází chytré podsvícení, které může reagovat na vzdálenost vašich rukou od klávesnice a perfektně se přizpůsobuje světelným podmínkám okolí. Konkrétní nastavení podsvícení je však ve vašich rukou, doprovodná aplikace nabízí škálu řešení tak, aby si každý zvolil ideální variantu přesně podle svého vkusu.

Skvělé možnosti připojení a další funkce

Samozřejmostí Logitech MX Keys S je oblíbená funkce easy-switch, jež umožňuje klávesnici používat u více zařízení najednou. Konkrétně jde až o tři přístroje, mezi nimiž můžete libovolně přepínat pomocí jediného kliknutí. Pro připojení můžete zvolit variantu přes klasické Bluetooth, případně sáhnout po univerzálním donglu Logitech Bolt – ten zvládne připojit všechna zařízení najednou a pro periferie Logitech vám tak stačí jediný.

Do kompaktního těla se vešla baterie, která v kombinaci se skvělým systémem úspory energie zvládne pohánět klávesnici bez podsvícení až 5 měsíců. Jestliže zvolíte podsvícené klávesy, můžete psát při plném nabití až 10 dní. Jakmile pak dojde na potřebu připojit klávesnici do sítě, využijete univerzálního USB-C konektoru.

Logitech MX Keys S je synonymem dokonalé bezdrátové klávesnice s podsvícením
i Zdroj: PCTuning.cz

Klávesnice disponuje i možností automatizace repetitivních aktivit. Ulehčete si život a akce, které děláte pravidelně, zautomatizujte díky nastavitelným makrům. Ty mohou být navázány jak na konkrétní klávesy, tak na úkony provedené přímo v počítači. I předem definovaných funkčních kláves je zde celá řada, pomocí jediného kliknutí tak můžete odesílat emotikony, zapnout režim převodu řeči do textové podoby nebo vypnout/zapnout ztlumení mikrofonu.

Úžasná, ale zároveň udržitelná

Skvělé funkce, prvotřídní zpracování a elegantní design nestály v cestě tomu, aby Logitech MX Keys S byla navržena s ohledem na životní prostředí. Při výrobě bezdrátové klávesnice byly použity recyklované plasty a hliník s nízkou uhlíkovou stopou. To v kombinaci s inteligentní spotřebou energie zaručuje klávesnici certifikát uhlíkové neutrality. Jestliže vám na planetě opravdu záleží, prémiová periferie dosahuje nejvyšších standardů i v tomto ohledu.

Logitech MX Keys S je synonymem dokonalé bezdrátové klávesnice s podsvícením
i Zdroj: PCTuning.cz

Neváhejte tedy a pořiďte si do svého pracovního prostředí bezdrátovou klávesnici Logitech MX Keys S s podsvícením. Na CZC pro vás máme jak šedou, tak i bílou variantu. Oba modely jsou navíc v tomto období s výhodnou cenovkou. Jestliže tedy přemýšlíte o prémiovém příslušenství, které by skvěle zapadlo mezi další špičková zařízení, je ten nejlepší čas na pořízení Logitech MX Keys S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama