logitech-rozsiruje-svoji-nabidku-prenosnych-klavesnic-o-novy-model-keys-to-go-pro-zarizeni-s-os-windows-a-android
Novinka Logitech rozšiřuje svoji nabídku přenosných klávesnic o nový model Keys-To-Go pro zařízení s OS Windows a Android

Logitech rozšiřuje svoji nabídku přenosných klávesnic o nový model Keys-To-Go pro zařízení s OS Windows a Android

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

8. 4. 2015 15:00

Keys-To-Go, tak nazvala značka Logitech svoji novou mobilní klávesnici, která je určena hlavně k ovládání a psaní na zařízeních s operačními systémy Android a Windows. 

Reklama

Tato klávesnice popravdě není úplně nová. Logitech totiž již dříve vydal její první verzi určenou pro mobilní zařízení iPad, iPhone a pro ovládání Apple TV. Nová verze určená pro ostatních platforem toho oproti té původní moc nového nepřinese. Dočkáme se hlavně jiného značení kláves a také pozměněné vrchní řady funkčních kláves. 

Klávesnice je tenká pouhých 6 mm a neváží více než 180 gramů, díky čemuž ji lze snadno přenášet třeba v kabelce, tašce či batohu. Další výhodou klávesnice je její odolnost. Povrch klávesnice včetně kláves je totiž tvořen vodoodpudivou vrstvou FabricSkin, která zajišťuje odolnost vůči polití nebo vniknutím nečistot. 

 Logitech rozšiřuje svoji nabídku přenosných klávesnic o nový model Keys-To-Go pro zařízení s OS Windows a Android
i Zdroj: PCTuning.cz

Tato nová verze klávesnice pro Windows a Android bude mít také přenosný stojan, který může udržovat smartphone ve vzpřímené poloze, díky čemuž na něm lze pohodlněji psát. Keys-To-Go je kompatibilní s operačním systémem Android ve verzi 4.1 a vyšší a OS Windows 7 a novějšími. Pro připojení samozřejmě slouží bezdrátová technologie Bluetooth. 

Keys-To-Go by měla být k dostání stejně jako původní model v několika barvách. Logitech hodlá zahájit prodej klávesnice ještě tento měsíc v USA, Evropě a vybraných asijských zemích za maloobchodní cenu 69,99 dolarů. U nás by se potom mohla objevit přibližně za 2 000 Kč. 

Zdroj: techPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama