Logitech uvádí XLR mikrofon pro tvůrce obsahu a osvětlení Litra Beam
i Zdroj: Logitech
Novinka Logitech uvádí XLR mikrofon pro tvůrce obsahu a osvětlení Litra Beam

Logitech uvádí XLR mikrofon pro tvůrce obsahu a osvětlení Litra Beam

David Jiránek

David Jiránek

23. 9. 2022 16:30

Streameři a další tvůrci obsahu obdrží od Logitechu nové vybavení. Společnost rozšíří značku mikrofonů Blue o nový XLR model Blue Sona. K dispozici bude také nové nasvícení určené k počítači.

Reklama

Mikrofon Blue Sona se řadí mezi aktivní dynamické XLR modely a podporuje ClearAmp technologii vylepšující zvukovou kvalitu. Podle Logitechu se mikrofon hodí k streamování, podcasty, tvorbu videí a další činnosti.

Blue Sona nabízí až 25dB boost bez jakéhokoliv příslušenství. Záznam zvuku probíhá přes superkardioidní směrovou charakteristiku a využívá dual-diaphragm kapsule. Díky tomu mikrofon dobře snímá hlas a zároveň filtruje okolní ruchy.

XLR připojení zaručuje snadnou integraci do audio rozhraní a externích mixérů. Blue Sona bude k dispozici v grafitové a bílé verzi a rozšíří tak portfolio Blue mikrofonů.

Tvůrci obsahu mohou sáhnout také po nových světlech Litra Beam. Ty půjde natočit do svislé a vodorovné polohy, nebo jako lampička směrem ke stolu. Tlačítka na Litra Beam umožňují rychlou změnu nasvícení. K dispozici je pět přednastavených režimů teploty světla a rovnoměrná úprava od 2700K do 6500K.

V aplikaci Logitech G HUB lze dále nastavovat teplotu barev i jednotlivé profily. O připojení se stará USB kabel, napájení pak zajišťuje AC zdroj.

Cena za mikrofon Blue Sona je 9 659 korun, osvětlení Litra Beam bude stát 3 299 korun. Příslušenství pro streamování a tvorbu obsahu je dostupné již nyní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama