maly-velky-gadget-prehled-14-2007
Novinka Malý velký gadget přehled (14/2007)

Malý velký gadget přehled (14/2007)

Filip Eckstein

Filip Eckstein

5. 8. 2007 00:00

Máme tu nejen další slunečný víkend, ale také každotýdenní gadget přehled.

Reklama

SEAGATE FreeAgent Go Small - aneb každé PC bude také vaším PC
S touto maličkou USB novinkou od společnosti Seagate si budete moci spustit své oblíbenné programy, dokumenty, hudbu a mnoho dalšího na každém PC. Jde vlastně o běžný pevný disk, který připojíte ke každému počítači vybavenému USB portem. Hlavní výhodou jsou malé rozměry a možnost instalovat na něm jakékoliv aplikace. Pokud vám tedy vadí například Internet Explorer, jenž jste na jiném PC nuceni používat, není problém si z vašeho nového FreeAgentu spustit váš oblíenný Firefox. Kapacita tohoto modelu je 12GB. V České republice ho pořídíme přibližně za 3000 Kč.

Zdroj: Seagate

Sewell USB to DVI adapter - potřebuje váš laptop větší monitor?
Tuto věcičku zajisté využijí počítačoví experti a profesionálové, ale jistě také uživatele, pro něž je klasický notebookový LCD displej příliš malý. S pomocí tohoto adaptéru z dílen společnosti Sewll jednoduše proměníte svůj USB v grafický DVI konektor. Adaptrér lez objednat za cenu 120 dolarů (asi 3000 kč).

Zdroj: Chip Chick

Pink PC Kit - rozveselte přítelkyni
Výrobci počítačového příslušenství čím dál tím více útočí také na uživatele ženského pohlaví a děti. Nyní můžete s počítačem svého protějšku provést "růžovou proměnu". Tato bezdrátová myš je navíc dodávána v elegantní růžové plechové krabičce a s roztomilou podložkou. Pořídíme ji za 20 dolarů (asi 500Kč).

Zdroj: Ubergizmo

Colour Changing Speakers - pořádáte diskopárty?
Máte-li zájem poslouchat vaší oblíbennou hudbu opravdu se vším všudy, pak budou tyto stereo repráčky právě pro vás. V čem jsou tak odlišné? Podle důraznosti hudby totiž mění svojí barvu. Pokud si ovšem chcete klidné pondělní ráno vypít svůj horký šálek kávy, je možné tyto změny barev vypnout. Pořídíme je za cenu 479 dánských korun (asi 1700 Kč).

Zdroj: Gadgets.dk

Super Tiny Card Reader For Micro SD / T-Flash - čtečka do kapsy (nebo na klíče)
Pokud vlastníte kartu formátu microSD a jste například na cestách, určitě se vám bude hodit nová USB čtečka, kterou společnost Brando rozměrově skutečně minimalizovala. Váží necelé 3 gramy a je možné ji zavěsit například na klíče nebo na váš PDA. Pořídíme ji za 11 dolarů (asi 275 Kč).

Zdroj: Brando

Děkujeme všem čtenářům za skvělé tipy!

Narazíte-li na gadget o němž si myslíte, že by neměl v příštím přehledu chybět, pak pište na mail eckstein(zavináč)pctuning.cz. Možná se právě ten váš objeví v příštím vydání přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama