maly-velky-gadget-prehled-16-2007
Novinka Malý velký gadget přehled (16/2007)

Malý velký gadget přehled (16/2007)

Filip Eckstein

Filip Eckstein

19. 8. 2007 00:00 2

Po dalším prázdninovém týdnu je tu opět víkendový gadget přehled.

Reklama

Paradigm Millenia 20 Trio speaker - máte málo místa?
Chtěli byste mít kvalitní repro sestavu s prostorovým zvukem, ale okolí vašeho počítače trpí nedostatkem místa? Pak by vás mohl oslovit nový Paradigm Millenia 20 Trio, na kterém jsou současně umístěny tři zvukové kanály (levý, střední a pravý). Stačí si tedy tento kousek pověsit na stěnu za počítač a máte vystaráno. Pořídíme ho za cenu 1000 dolarů (asi 25 tisíc Kč).


Zdroj: Ubergizmo

Malý velký gadget přehled (16/2007)
i Zdroj: PCTuning.cz

Jabra BT8030 - dva v jednom
Společnost Jabra přišla s unikátním spojením reproduktoru a sluchátek. Tento bezdrátový bluetooth headset je možné použít jako handsfree k mobilnímu telefonu, ale také jako malé bezdrátové reproduktory k vašemu počítači. Headset je samozřejmě kompatibilní také s oblíbeným audio kecálkem Skype. Zaplatíme za něj 250 dolarů (asi 6250 Kč).


Zdroj: Engadget

Brando's MP4 Watch II - filmy na dlani
Společnost Brando přišla na další způsob, jak co nejefektivněji zmobilizovat zábavu. S hodinkama Brando MP4 Watch II můžete poslouchat hudbu a shlédnout svůj oblíbený film doslova na dlani. "Hodinky" mají integrováno 2GB volné paměti a lze je propojit s počítačem klasickým USB kabelem. Pořídíme je za 92 dolarů (asi 2300 Kč). Pokud bychom chtěli jejich kapacitu zdvojnásobit (4GB), připlatíme si dalších 26 dolarů.


Zdroj: Engadget

USB Big Eye Web Cam - slídí všude
Pokud si plánujete pořídit webkameru, určitě popřemýšlejte o tomto kousku. Jedná se o kameru s rozlišením 1280 x 960 pixelů a odnímatelnou zvětšovací čočkou. Ve tmě lze aktivovat 8 silných LED diod po stranách. Lze ji pořídit za 29 dolarů (asi 725 Kč).


Zdroj: Brando

23 in 1 Card Reader + Hub Combo - nejen čtečka karet
Společnost Brando vypustila na trh novou 23 v 1 čtečku paměťových karet. Od ostatních se ovšem v jedné věci trošku liší. Tento model je totiž navíc osazen třemi USB porty pro připojení dalších externích zařízení, což je poměrně praktické. Tuto kompaktní čtečku karet pořídíme za 19 dolarů (asi 475 Kč).


Zdroj: Brando

Narazíte-li na gadget o němž si myslíte, že by neměl v příštím přehledu chybět, pak pište na mail eckstein(zavináč)pctuning.cz. Možná se právě ten váš objeví v příštím vydání přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama