Máte navíc 1 EUR? Tak si za něj můžete koupit herní závodní festival The Crew 2
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Máte navíc 1 EUR? Tak si za něj můžete koupit herní závodní festival The Crew 2

Máte navíc 1 EUR? Tak si za něj můžete koupit herní závodní festival The Crew 2

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

21

Jedno mizerné euro, to je skoro zadarmo. Nebo ne zadarmo, ale za 25 korun, ale to se dá nejspíš v rozpočtu najít. A pak můžete závodit celou zimu.

Reklama

The Crew 2 od Ubisoftu je taková jejich kopie Forzy Horizon. Otevřený svět, spousty aut, spousty závodění, atrakcí, úkolů, je čím se bavit dlouhý čas. Jenže pozor, na rozdíl od Forzy, tady budete závodit v mnoha dalších kraksnách. Na motorkách či vznášedlech, budete brázdit vodu ve člunech a vířit vzduch v letadle nebo helikoptéře. A na hraní dostanete celou Severní Ameriku. A mimochodem, dostat se z jednoho konce mapy na druhý zabere asi tři čtvrtě hodiny. Pokud nepojedete celou cestu tři kila jako ve videu níže.

Důležitá věc je ovšem toto - Ubisoft oznámil, že The Crew 2 bude mít offline mód, čili nebude nutné být online na herních serverech. U prvního dílu se totiž stalo, že servery byly vypnuty, hra se tudíž nedala hrát a Ubisoft navrch odebral hráčům licence. To je neskutečná prasárna. Doufejme tedy, že stejný osud nepostihne The Crew 2 i s offline módem. Záleží tedy na vás, jestli těmto padouchům dáte své tvrdě vydřené prachy. The Crew 2 můžete koupit jak na Steamu, tak na oficiálních stránkách Ubisoftu, ale v obou případech budete potřebovat klient Ubisoft Connect (škoda mluvit). Nicméně za těch pár korun je to celkem dobrý kauf. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama