mechanicka-herni-klavesnice-horus-gk2000-v-prodeji
Novinka Mechanická herní klávesnice Horus GK2000 v prodeji!

Mechanická herní klávesnice Horus GK2000 v prodeji!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2

Asus uvedl do prodeje mechanickou herní klávesnici Horus GK2000 z řady Republic of Gamers (ROG). Hráče láká na precizně zpracované tělo s hliníkové prvky a spínače Cherry MX Red.

Reklama

Horus GK2000 není klávesnice pro široké masy uživatelů. Zaujme hlavně nadšence a fajnšmekry, důkazem tohoto tvrzení budiž vysoká cena, která je stanovena na 6 779 korun.

Za tyto peníze svým majitelům nabídne kvalitní spínače Cherry MX Red s lineárním průběhem stisku, sepnutím po 2 mm a životnostní 50 milionů úhozů. Všechny klávesy jsou pochopitelně podsvíceny (výrobce mluví o pěti přednastavených režimech podsvícení a jednom uživatelském) červenými LED. Samozřejmostí je také podpora anti-ghosting technologie NKRO se 100% pokrytím. Chod klávesnice řídí 32bitová jednotka MCU (micro-programmed control unit) se 4 MB integrované paměti, do níž se vejde až 10 uživatelských profilů a celkem 80 maker.

Přímo v balení klávesnice se nachází odnímatelná opěrka dlaní o rozměrech 47 × 83 mm sloužící jako opora hráčových zápěstí během dlouhého hraní. Díky vyklápěcím nožkám nastavitelným ve dvou směrech lze přizpůsobit i sklon klávesnice. Vítanou vychytávkou je odnímatelný stojan pro mobilní telefon.

Dále výbava Horus GK2000 zahrnuje speciální ovládací prvky pro ovládání multimédií a zvuku včetně otočného ovladače hlasitosti. V zadní části jsou pak i dva USB porty a dva zvukové konektory pro sluchátka a mikrofon.

Co do rozměrů je klávesnice velká 52,65 × 17 × 4,9 cm a její hmotnost dosahuje 1,7 kilogramu. V České republice je novinka Horus GK2000 dostupná za doporučenou cenu 6 779 korun. V prodejním balení najdou uživatelé i neoprenové pouzdro určené k přenášení.

Mechanická herní klávesnice Horus GK2000 v prodeji!
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama