Mějte svá data vždy po ruce se špičkovým SanDisk Extreme Portable SSD
i Zdroj: SanDisk
Novinka Mějte svá data vždy po ruce se špičkovým SanDisk Extreme Portable SSD

Mějte svá data vždy po ruce se špičkovým SanDisk Extreme Portable SSD

Komerční sdělení
23. 3. 2024 10:00 3

Pro tvůrce obsahu, fotografy, rodiny i technické nadšence má Western Digital připravenou novinku v podobě SanDisk Extreme Portable SSD. Rychlé SSD o kapacitě až 4 TB nabízí vysoké rychlosti, odolné tělo a spolehlivé zabezpečení vašich dat.

Reklama

Důležitá data je nutné si chránit. Občas s těmito daty ale musíte vyrazit do terénu, kde hrozí řada nebezpečí. Přesně na tyto momenty je připraven SanDisk Extreme Portable SSD, rychlé SSD poskytující vysoké rychlosti a odolné tělo.

Už na první pohled SanDisk Extreme Portable SSD upoutá svým vzhledem, který si na nic nehraje. Vnější materiály byly zvoleny s důrazem na životnost a ochranu SSD. Díky tomu disk přežije pád z výšky až tří metrů a je odolný vůči vodě a prachu. O odolnosti svědčí i certifikace IP65. V praxi se tak nemusíte bát, že vám disk spadne na zem, polijete ho nebo se třeba poškrábe. Silikonové pouzdro do nepohody vás vždy podrží. Praktičnosti přidává také elegantní očko, za které můžete disk připnout třeba k batohu nebo na opasek.

Bezpečí vašich dat není jen o odolné skořápce. SanDisk Extreme Portable SSD exceluje také v oblasti šifrování. Ochrana heslem s 256bitovým hardwarovým AES šifrováním znamená, že se k vašim datům nikdo bez souhlasu nedostane.

Mějte svá data vždy po ruce se špičkovým SanDisk Extreme Portable SSD
i Zdroj: SanDisk

SanDisk Extreme Portable SSD je sice stavěný jako tank, přesto mu nechybí rychlost. Osazené externí SSD s rozhraním NVMe dosahuje na rychlost čtení 1050 MB/s a zápis při 1000 MB/s. Fotky, videa a dokumenty tak přenesete během okamžiku. Je přitom jedno, zda pracujete s počítačem, Macem, foťákem nebo mobilem. V balení totiž najdete USB-C na USB-C kabel i s adaptérem na USB-A. Široká kompatibilita je tedy zaručena.

Aplikace SanDisk Memory Zone dostupná v obchodě Google Play umožňuje zpřístupnit a procházet soubory z telefonu a jednoduše je zálohovat. Takto lze i lehce uvolnit místo ve vašem telefonu, abyste měli dostatek prostoru pro další fotky, videa a aplikace.

Využití externího disku SanDisk Extreme Portable SSD je hned celá řada. Fotografové a videotvůrci mohou obsah nahrávat přímo na disk, který je stavěný do nehostinných podmínek. Oproti paměťovým kartám vydrží SanDisk Extreme Portable SSD mnohem více a zároveň poskytne i vyšší kapacitu. S diskem se můžete vydat na hory, do lesa, k vodě i na sníh bez obav.

Mějte svá data vždy po ruce se špičkovým SanDisk Extreme Portable SSD
i Zdroj: SanDisk

Disk se hodí i do rodiny na klasické zálohování fotek a videí, o které nechcete přijít. Nemusíte se přitom bát, že by se s daty něco stalo, pokud vám disk shodí ze stolu dítě nebo domácí mazlíček. Celou svoji galerii pak můžete ukázat na návštěvě bez nutnosti tahat s sebou počítač.

Technické nadšence a obecně náročnější uživatele potěší vysoká přenosová rychlost. Zálohování dat je tak velmi rychlé a z disku zapnete klidně i hry.

SanDisk Extreme Portable SSD je ideálním parťákem pro vaše data doma i na cestách. Disk je k dispozici v kapacitách od 500 GB až po 4 TB.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama