Měsíční předplatné Microsoft 365 vs. doživotní předplatné Office 2021: Co si vybrat?
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Měsíční předplatné Microsoft 365 vs. doživotní předplatné Office 2021: Co si vybrat?

Měsíční předplatné Microsoft 365 vs. doživotní předplatné Office 2021: Co si vybrat?

Komerční sdělení
5. 3. 2024 07:00

Ve světě předplatného je obtížné najít aplikaci nebo softwarový balíček, který byste mohli používat po celý život na základě jediného nákupu. Naštěstí speciální výprodej softwaru na Godeal24 nabízí doživotní licenci, jakou má Microsoft pro svůj oblíbený balík aplikací, což vám to umožní.

Reklama

Právě teď můžete tuto doživotní licenci pro svůj počítač se systémem Windows získat za 25,25€, tj. 86 % z běžné ceny. Tato doživotní licence 2021 je nejnovější nabízenou verzí a obsahuje nejdůležitější aplikace, jako jsou Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote a Teams. Uživatelé systému Windows získají také Publisher a Access. S kompletní sadou aplikací na dosah ruky budete připraveni na jakýkoli osobní, profesní nebo kreativní projekt. Potřebujete napsat esej do hodiny? Otevřete si Word. Chcete vytvořit tabulku s rozpočtem? Použijte Excel. Připravujete profesionální prezentaci? Prohlédněte si přednastavené šablony aplikace PowerPoint. A co spolupráce v reálném čase? Týmy. Ať už potřebujete cokoli, Microsoft Office 2021 to pravděpodobně nabízí.

Na rozdíl od služby Microsoft 365, která vyžaduje roční předplatné, vám tato licence umožňuje stáhnout si sadu aplikací a používat ji doživotně. Po zakoupení okamžitě obdržíte odkaz ke stažení a klíč k aktivaci softwaru.

Jedno upozornění: ačkoli je Godeal24 legální distribucí společnosti Microsoft a nabízí "doživotní" přístup k Microsoft Office, je možné, že společnost Microsoft licenci vypoví. Jejich smlouva na Office však trvá více než 6 let, takže stojí za to ji vyzkoušet.

Office, Windows a další nástroje od Godeal24

Produkty kancelářské řady

Produkty řady Windows

Rodina produktů Windows+Office

Pro ověření ceny použijte slevový kód DDA62

Velkoobchodní exkluzivní, není nutný žádný slevový kód

Další produkty řady Windows+Office

Pro kontrolu ceny použijte slevový kód DDA50

Další počítačové nástroje

Proč je Godeal24 tak levný? Je to legální?

- Důležité je vědět, že existují dva typy licencí, komerční, kterou lze zakoupit i v internetovém obchodě společnosti Microsoft, a OEM, což je zkratka pro Original Equipment Manufacture. Obě mají stejnou funkčnost.

- V Evropské unii je podle rozhodnutí Evropského soudního dvora prodej použitého softwaru zcela legální.

- Mezi oběma verzemi však existuje rozdíl v podpoře a používání. Komerční verzi lze používat na více počítačích, zatímco verze OEM je vázána na hardware, na kterém byla poprvé aktivována.

- V internetovém obchodě Godeal24.com se prodávají tzv. licence OEM. Ty od společnosti Microsoft zakoupily například firmy, které montují osobní počítače a notebooky, a to za výhodnější cenu než komerční. Některé OEM kopie nejsou používány původními zákazníky, ale jsou prodávány komerčně.

Godeal24.com prodává zhruba 1 500 licencí po celém světě denně, takže každou minutu jednu koupí. K vrácení záruky dochází pouze v 1 % případů. Kromě toho garantuje platnost všech licencí a nabízí také 1 ROČNÍ SERVISNÍ ZÁRUKU, která vás chrání před dalšími náklady na výměnu a údržbu produktu.

Kontakt na Godeal24: service@godeal24.com

Při nákupu můžete platit kreditní kartou VISA/MASTERCARD nebo přes PayPal.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama