Microsoft do Vánoc uvede novou konzoli, bude průlomová?
i Zdroj: Vygenerováno pomocí Copilot AI
Novinka Microsoft do Vánoc uvede novou konzoli, bude průlomová?

Microsoft do Vánoc uvede novou konzoli, bude průlomová?

Ondřej Lyko

Ondřej Lyko

17. 2. 2024 18:25

Microsoft tvrdí, že jejich nové herní zařízení bude největším generačním skokem mezi konzolemi Xbox. Spekulace hovoří o handheldu.

Reklama

Klíčoví lidé, kteří stojí za značkou a produkty Xbox, v Official Xbox Podcast oznámili spoustu zajímavých informací. Phil Spencer, který vede v Microsoftu divizi Xboxu, řekl, že na konzole PlayStation a Nintendo Switch přijdou čtyři hry od herních studií tvořících pro Microsoft. Podle něj se nejedná o AAA tituly, nýbrž o “skryté klenoty”, které si mezi hráči vydobyly svou popularitu. 

Nejzajímavější ze všech sdělení však bezesporu bylo to o chystané konzoli. Mnohé spekulace mluví o přenosné konzoli. Definitivní podobu Xboxu se dozvíme po představení a uvidíme, jestli Microsoft zavaří konkurenci, nebo se bude jednat jen o další stereotypní zařízení. 

Sarah Bond, prezidentka Xboxu, řekla: “Investujeme také do nové generace a soustředíme se na to, abychom dosáhli největšího technického skoku, jaký jste kdy v rámci generací hardwaru viděli. Což je lepší pro hráče a lepší pro tvůrce a vize, které vytvářejí.”

Další skvělou zprávou pro hráče na Xboxu je přidání hry Diablo IV do Game Passu, ke kterému by mělo dojít v březnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama