microsoft-kvuli-mazani-souboru-prestal-sirit-aktualizaci-windows-10
Novinka Microsoft kvůli mazání souborů přestal šířit aktualizaci Windows 10

Microsoft kvůli mazání souborů přestal šířit aktualizaci Windows 10

Martina Lipertová

Martina Lipertová

7. 10. 2018 10:30 8

Společnost Microsoft přestala šířit nejnovější aktualizaci systému Windows 10 October 2018 Update. Softwarový gigant dal této aktualizaci zelenou na eventu Surface, který se konal na začátku tohoto týdne. Někteří uživatelé si však okamžitě všimli, že jim aktualizace smazala soubory.

Reklama
Microsoft kvůli mazání souborů přestal šířit aktualizaci Windows 10
i Zdroj: PCTuning.cz

Microsoft na svém blogu uvedl: „Aktualizaci Windows 10 October 2018 Update (verze 1809) jsme pozastavili pro všechny uživatele, protože zkoumáme jednotlivé zprávy uživatelů, kterým po aktualizaci chybějí soubory.“

Microsoft doporučuje, aby se postižení uživatelé se svým problémem obrátili přímo na společnost. Pokud jste si navíc aktualizaci ručně stáhli, pak ji „prosím neinstalujte a čekejte, dokud nebude k dispozici nové médium“.

Smazání souborů není jediný problém, který říjnovou aktualizaci Windows 10 sužuje. Někteří uživatelé si stěžují, že se Microsoft Edge a další aplikace nemohou připojit k internetu. A na několika počítačích byla aktualizace dokonce zablokována kvůli nekompatibilitě ovladače Intel. To jsou ovšem už jenom drobnosti.

Zdroj: The Verge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama