microsoft-obohacuje-xbox-game-pass-o-dalsich-sest-her
Novinka Microsoft obohacuje Xbox Game Pass o dalších šest her

Microsoft obohacuje Xbox Game Pass o dalších šest her

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 3. 2019 11:00

Společnost Microsoft nadále rozšiřuje nabídku katalogu služby Xbox Game Pass. Tentokrát se hráči dočkají hned šestice titulů, které je pořádně zabaví. Upozornil na to web Windows Central.

Reklama

Prvním přírůstkem do Xbox Game Pass je sci-fi Deus Ex: Mankind Divided od vydavatelství Square Enix. V této hře zavítáte do Prahy, kde jsou policejní násilí, segregace i strach z terorismu na denním pořádku. Hráč se opět vžívá role augmentovaného agenta Adama Jensena, který je členem speciální jednotky Interpolu, určené pro globální boj s terorismem. Hlavní hrdina však tuší, že s týmem manipuluje frakce po světovládě dychtících Iluminátů…

Dalším příchozím titulem je adventura What Remains of Edith. Děj hry se odehrává v opuštěném domě, kde jste strávili prvních 11 let svého života.  Za úkol budete mít zjistit historii své rodiny, která byla prokletá, a každý její člen zemřel tragickou smrtí. Čeká na vás prozkoumávání pokojů, čtení deníčků a mnoho dalšího v hutné atmosféře.

Na konci měsíce se, konkrétně 28. března, se dočkáme hororovky The Walking Dead: Michonne a úspěšného akčního RPG Vampyr. O den později Microsoft hráčům naservíruje také mytologické RPG Operencia: The Stolen Sun a 1. dubna se majitelé konzolí Xbox One dočkají Marvel vs. Capcom Infinite.

Microsoft obohacuje Xbox Game Pass o dalších šest her
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama