microsoft-otevre-prvni-kamenny-obchod
Apple Novinka Microsoft otevře první kamenný obchod

Microsoft otevře první kamenný obchod

Martin Stančík

Martin Stančík

16. 10. 2009 00:00 9

Společnost by příští týden konečně měla otevřít svůj první kamenný obchod, ve kterém si zákazníci mimo jiné budou moci zahrát na Xboxu 360 přes 96 palcovou obrazovku.  

Reklama

Microsoft již delší dobu plánuje otevření svých vlastních kamenných obchodů, které by měly konkurovat těm od Apple. A nyní společnost konečně ohlásila, že konečně otevře první obchod - v Arizoně. Microsoft doufá, že by obchod mohl otevřít dvaadvacátého října, v den vydání nových Windows 7. Pokud se to nepovede, otevře jej společnost o pár dnů později. Dříve v tomto týdnu Microsoft prohlásil, že jeho obchody budou většinou sousedit s těmi od Apple.

Microsoft otevře první kamenný obchod
i Zdroj: PCTuning.cz

To se však netýká obchodu v Arizoně, který je od toho od Jablka velmi daleko. Další "Microsoft Store" je pak v plánu v Kalifornii - tentokráte ve stejném nákupním centru, kde již sídlí Apple. Podle analytiků pomohou kamenné obchody Microsoftu vytvořit lepší image jeho produktů - v běžných řetězcích s elektronikou přece jen prodavač nemá důvod upřednostňovat tu kterou značku. V Microsoft Storu se však zcela jistě ze strany obsluhy kritiky produktů společnosti nedočkáte.

Zdroj: DailyTech
 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama