microsoft-oznamil-vydani-kvetnove-aktualizace-xbox-one
Novinka Microsoft oznámil vydání květnové aktualizace Xbox One

Microsoft oznámil vydání květnové aktualizace Xbox One

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

12. 5. 2015 20:00

Vlastníci herní konzole Xbox One se pomalu mohou připravovat na novou systémovou aktualizaci, kterou Microsoft hodlá vydat v několika nadcházejících týdnech.

Reklama

Aktualizace by neměla být vydávána postupně, tedy v několika etapách. Zahrnovat by měla řadu nových funkcí, jako jsou kupříkladu hlasové zprávy, rozšířené funkce pro aplikaci SmartGlass či nové možnosti nastavení pro úsporu energie. 

Microsoft oznámil vydání květnové aktualizace Xbox One
i Zdroj: PCTuning.cz

Po updatu si budou moci hráči posílat hlasové zprávy pomocí aplikace zpráv, která je na konzoli předinstalovaná. Zprávy by měly jít posílat také mezi konzolí Xbox One a Xbox 360. Zmíněné aplikaci SmartGlass přibude funkce "power on/off", která umožní vypínat či zapínat konzoli prostřednictvím chytrého telefonu. 

Aktualizace by měla také značně vylepšit možnosti počátečního nastavení konzole, co se týče úspory energie. Vlastníci konzole si tak budou moci vybrat buď nastavení  "Instant-On" nebo "Energy-Saving." Další a prakticky poslední významnou novinkou je potom spuštění provozu dedikovaných serverů pro skupinový chat. Všechny novinky si můžete podrobně prohlédnout ve videu výše. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama