microsoft-poskytne-novou-verzi-hry-flight-simulator-zdarma-ke-stazeni
Novinka Microsoft poskytne novou verzi hry Flight Simulator zdarma ke stažení

Microsoft poskytne novou verzi hry Flight Simulator zdarma ke stažení

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

5. 1. 2012 09:00 14

Chystaná verze oblíbené hry bude zdarma a tradičně si zalétáme v nejrůznějších oblastech světa a na velikém množství letadel. Na trh by měla dorazit během tohoto jara i s podporou Windows Live.

Reklama

Zní to až neuvěřitelně, ale letecký simulátor Microsoft Flight Simulator byl poprvé uveden na trh už v roce 1982. Od té doby prošel výrazným vývojem a nyní hra nabízí povedenou - téměř reálnou - grafiku a snaží se co nejvíce přiblížit reálnému létání. Současně je do ní možné stáhnout mnoho doplňků v podobě letadel nebo letišť, ale až doposud se jednalo o placenou hru s možností bezplatného vyzkoušení.

Microsoft poskytne novou verzi hry Flight Simulator zdarma ke stažení
i Zdroj: PCTuning.cz

Nejnovější verze hry dorazí na trh zdarma a pro hráče tak bude určitě lákavou nabídkou. Microsoft bude tentokrát sázet na model mikroplateb, který bude fungovat díky propojení se sítí Windows Live. Pomocí té bude fungovat i integrovaný multiplayer.

Věrná simulace létaní má uspokojit jak začátečníky, tak zkušené piloty a pařany. Microsoft Flight Simulator bude mít podle vývojářů co nejreálnější fyzikální model a realistickou grafiku včetně terénu. Nemalý bude i počet letišť a letadel, který půjde také rozšířit díky mikroplatbám a stahování doplňků. Některé zdroje hovoří i o podpoře DirectX 11, což by znamenalo opět o něco lepší grafický zážitek.

Hra na trh dorazí v průběhu jara a nejrůznější obsah do ní bude přidáván neustále prostřednictvím aktualizací a doplňků ke stažení.

Zdroj: TechPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama