microsoft-predstavi-betu-windows-8-v-lednu-na-ces-2012-splni-sve-sliby-a-ocekavani
Novinka Microsoft představí betu Windows 8 v lednu na CES 2012. Splní své sliby a očekávání?

Microsoft představí betu Windows 8 v lednu na CES 2012. Splní své sliby a očekávání?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 7. 2011 11:30 8

Sám Ballmer dlouhodobě říká, že jde o nejriskantnějším produkt Microsoftu za posledních několik let. První veřejnou betu novinářům představí počátkem ledna na CES 2012.

Reklama

Přestože do zahájení veletrhu CES 2012 (Consumer Electronics Show) zbývá stále ještě hodně času, některé weby již začínají spekulovat o tom, co si Microsoft pro novináře připraví.

Akci má zahájit generální ředitel společnosti – Steve Ballmer, který prý bude prezentovat něco velkého. A tím nebude nic jiného nežli veřejná betaverze nástupce operačního systému Windows 7.

Zahraniční servery se opírají o skutečnost, že Microsoft byl v posledních letech na CES docela aktivní a využil ho k představení řady svých inovativních novinek. Jen vzpomeňme na původní Xbox, Avatar Kinect a mnoho dalšího. V roce 2009 v jeho průběhu dokonce představil první veřejnou betu Windows 7. Vzpomínáte?

Microsoft představil dotykové ovládání Windows 8. A vypadá perfektně! [video]

Podle některých zdrojů bude CES 2012 celé ve znamení Windows 8. To se nám zdá trochu přitažené za vlasy, ale dokážeme si představit, že bude patřit k nejsledovanějším novinkám, které se na něm objeví.

První betaverzi má Microsoft vývojářům a firmám dodat ještě letos. Hodně se spekuluje se o měsíci září. Oficiální uvedení Windows 8 je pak očekáváno v polovině příštího roku. Někteří si ale myslí, že do oběhu se dostane později a jako pravděpodobnější termín uvádějí 3. nebo dokonce až 4. čtvrtletí roku 2012.

Microsoft představí betu Windows 8 v lednu na CES 2012. Splní své sliby a očekávání?
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Xbit-Labs

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama