monster-hunter-world-lame-na-pocitacich-rekordy
Novinka Monster Hunter World láme na počítačích rekordy

Monster Hunter World láme na počítačích rekordy

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 8. 2018 12:30

Na konzolích se ji prodalo zhruba osm milionů kopií a další velký úspěch si hra na hrdiny Monster Hunter World připisuje i na platformě PC. Jak vyplývá ze statistik Steamchart, v první den jejího uvedení pro počítače ji souběžně hrálo 240 tisíc lidí (rekordem je 330 tisíc lidí). To z Monster Hunter World učinilo nejpopulárnější hru japonské produkce na Steamu.

Reklama

A aby toho nebylo málo, tak na Steamu se letos jedná o vůbec nejúspěšnější novou hra, neboť nelítostné souboje s monstry bavily mnohem víc i než třeba české Kingdom Come Deliverance, které dosáhlo ve špičce „pouze“ na 96 tisíc souběžně hrajících lidí. Když už jsme u série Monster Hunter, tak letos na jaře bylo oznámeno, že se chystá film podle herní předlohy.

Ve snímku si hlavní roli střihne Milla Jovovichová, známá především ze série Resident Evil. Režie filmu, jehož rozpočet je stanoven na zhruba 60 milionů dolarů, se má ujmout Paul W.S. Anderson (Mortal Kombat, Vetřelec vs. Predátor, Pompeje). Natáčet se začne příští měsíc v Jižní Africe.

Monster Hunter World láme na počítačích rekordy
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama