mpaa-chce-uchovat-data-ze-serveru-megauploadu
Novinka MPAA chce uchovat data ze serverů MegaUploadu

MPAA chce uchovat data ze serverů MegaUploadu

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

23. 3. 2012 20:00 10

Mezi těmi uchovanými daty by měly být i informace o účtech 66 milionů uživatelů bývalého MegaUploadu. O zachování dat usilují i zástupci Kimpéria, ti ovšem z jiného důvodu.  

Reklama

MPAA je organizace, která sdružuje šest největších filmových studií a věnuje se i ochraně autorských práv. Ta požaduje, aby bylo zachováno 25 PB dat ze serverů MegaUploadu, kvůli případným právním sporům. Data o konkrétních uživatelích pak nemají být použity k vedení sporu proti jednotlivcům.

MPAA chce uchovat data ze serverů MegaUploadu
i Zdroj: PCTuning.cz


Některá hudba je drahá za kterékoliv peníze.

O zachování dat usiluji i právníci filesharingové služby MegaUpload. Její uživatelé, kteří na ní měly legální data si je stále nemohou stáhnout a to určitě není vůbec příjemné ani pro jednu stranu. Další důvody pro snahu o částečné znovuobnovení provozu Megauploadu jsou čistě ekonomické - je nutné platit hosting Carathia, který není levný.

MPAA chce uchovat data ze serverů MegaUploadu
i Zdroj: PCTuning.cz


Wasn`t me!

Je to přes 160 000 Kč. Denně. Tolik totiž platíte za hosting, když máte zazálohovaný internet. Vlastně co to plácám. Megaupload byl internet. Ke stažení na jednom místě. Nebo je původ v policejních raziích a právních sporech někde jinde? Byl prostě MegaUpload už moc úspěšný, s ambicí tvrdě konkurovat velkým značkám v distribuci audiovizuálního obsahu? Zajímá vůbec ještě někoho jak skončí Kim Kong? Zůstane mu alespoň jeden Mercedes?

Další líčení v této věci se odehraje další měsíc, tak zase příště nashledanou!

Zdroj: tomshardware

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama