msi-big-bang-trinergy-v-cr-exkluzivni-informace-a-soutez
Novinka MSI Big Bang Trinergy v ČR – exkluzivní informace a soutěž

MSI Big Bang Trinergy v ČR – exkluzivní informace a soutěž

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 1. 2010 18:00 8

Maximalistická deska pro platformu Intel P55 s plnou podporou 3-Way SLI a soutež na PCTuning již zanedlouho.

Reklama

Společnost MSI nabízí základní desku MSI Big Bang Trinergy, která i díky plnohodnotné podpoře 3-Way SLI režimu představuje absolutní špičku. Základní deska Big Bang Trinergy, inspirovaná tak jedinečnou a významnou událostí, jakou byl samotný velký třesk, přináší všem extrémním hráčům, vyžadujícím dokonalé herní zážitky, úctou a respektem naplňující grafické a zvukové funkce a výkon.

MSI Big Bang Trinergy v ČR – exkluzivní informace a soutěž
i Zdroj: PCTuning.cz

Deska nabízí nejen plnohodnotnou podporu 3-Way SLI režimu, díky kterému je možné vyhnat herní výkon na platformě Intel P55 na absolutní maximum, ale poskytuje také zpracování zvuku QuantumWave, která podporuje poslední standardy a specifikace THX TruStudio PC a Creative EAX ADVANCED HD 5.0. Také díky 100% Hi-c Caps kondenzátorům, OC Dashboard – monitorovacímu a nastavovacímu panelu pro přetaktování, MOSFET čipy DrMOS a nástroji OC Genie pro přetaktování systému za pouhou 1 vteřinu, povznáší MSI Big Bang Trinergy počítačové hraní do nové dimenze.

MSI Big Bang Trinergy v ČR – exkluzivní informace a soutěž
i Zdroj: PCTuning.cz

První základní deska z řady Big Bang, Trinergy, je vybavena procesorem nVidia nForce 200 SLI, který poskytuje dostatečnou propustnost pro plnohodnotné zpracování 3-Way SLI a umožňuje tak uživatelům zapojit až tři grafické karty současně. Základní deska MSI Big Bang Trinergy zároveň zahrnuje i podporu technologie pro zapojení více grafických karet ATI CrossFire-X.

MSI Big Bang Trinergy v ČR – exkluzivní informace a soutěž
i Zdroj: PCTuning.cz

Technologie zpracování zvuku QuantumWave™ Základní deska MSI Big Bang Trinergy je vybavena zvukovou kartou QuantumWave, která podporuje poslední standardy a specifikace THX TruStudio PC a Creative EAX ADVANCED HD 5.0. Hráči si tak mohou při realistických herních zážitcích vychutnat tu nejvyšší zvukovou kvalitu, jakou kdy která základní deska nabízela.

Uvedení MSI Big Bang Trinergy do prodeje v ČR doprovází exkluzivní test a řada soutěží a tak se můžete těšit na soutěž také na našem magazínu.

Zdroj: TZ MSI

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama