MSI připravuje návrat Hydrogen série grafik a RTX 3060 LHR
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka MSI připravuje návrat Hydrogen série grafik a RTX 3060 LHR

MSI připravuje návrat Hydrogen série grafik a RTX 3060 LHR

David Jiránek

David Jiránek

9. 7. 2021 15:45 1

Společnost MSI si na nás připravuje řadu novinek. Nejen, že výrobce zřejmě brzy představí nový model grafické karty z řady RTX 3060, nadšencům se do rukou dostane také vodou chlazený model RTX 3090.

Reklama

Do databáze Eurasian Economic Commission byl nedávno zaveden záznam o nové verzi grafické karty, která spadá do série RTX 3060. Konkrétně půjde o LHR variantu s čipem GA106-302. Zkratka LHR označující Lite Hash Rate se objeví i přímo v názvu karty, což je jen dobře. Zákazník bude přesně vědět, jakou grafiku s parametry kupuje. 

Náročnější uživatelé jistě potěší druhá novinka. MSI hodlá vzkřísit Hydrogen sérii chladičů, která se stala populární s modelem GTX 580. Vodní blok tentokrát obdrží nejvýkonnější zástupce rodiny Ampere, tedy RTX 3090. Snad se opět dočkáme skvělého potenciálu pro přetaktování a dalších nadprůměrných provozních vlastností.

GTX 580 Hydrogen
i Zdroj: PCTuning.cz
GTX 580 Hydrogen

RTX 3060 LHR od MSI je díky zmínce v EEC záznamech prakticky jistotou. návrat Hydrogen série bychom spíše měli zařadit do vod spekulací, které se ovšem opírají o řadu úniků. 

Aktuálně MSI prodává například kompaktní RTX 3060 Aero, cena je ale stále vysoká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama