msi-pripravuje-vykonne-pc-pro-vr-umistene-do-batohu
Novinka MSI připravuje výkonné PC pro VR umístěné do batohu

MSI připravuje výkonné PC pro VR umístěné do batohu

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

13. 9. 2016 13:30 8

Už v rámci veletrhu Computex 2016 nás MSI vnadilo na řadu nových produktů pro provoz virtuální reality a samozřejmě šlo o produkty řady Gaming. Mezi nimi se objevil také počítač umístěný do batohu, který by se měl již brzy stát realitou a objevit se na trhu ve finální, štíhlejší formě.

Reklama

Nová, konečná verze návrhu herního počítače v batohu MSI VR One bude vážit zhruba 3,5 kg a bude k dostání s grafickými kartami řady GeForce GTX 1000 architektury Pascal a procesorem Intel Core i7. Dodávaný bude také z dvojicí baterií, které lze vyměnit za provozu a s nimiž by se měla výdrž vyšplhat zhruba na 1,5 hodiny herního času při použití headsetu pro virtuální realitu.

MSI připravuje výkonné PC pro VR umístěné do batohu
i Zdroj: PCTuning.cz

Celkem bohatá je také konektorová výbava. Mezi I/O prvky se totiž objeví například rozhraní Thunderbolt 3 (USB typu C), čtveřice portů USB 3.0 a grafické výstupy Mini DisplayPort a HDMI. Otázku chlazení výkonných komponent vyřešilo MSI systémem se dvěma větráky a 9 tepelnými trubicemi.

MSI připravuje výkonné PC pro VR umístěné do batohu
i Zdroj: PCTuning.cz

Kolik bude toto netradiční mobilní PC stát a jaké konkrétní specifikace nabídne zatím není zcela jisté, nicméně již nyní prosakují informace o cenovce minimálně 2 800 euro, což je více než 75 000 Kč.Prodej počítače by měl údajně odstartovat v listopadu. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama