msi-slider-s20-ultrabook-s-posuvnou-dotykovou-obrazovkou-aktualizovano
Novinka MSI Slider S20: Ultrabook s posuvnou dotykovou obrazovkou – aktualizováno

MSI Slider S20: Ultrabook s posuvnou dotykovou obrazovkou – aktualizováno

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

5. 6. 2012 09:00

AKTUALIZOVÁNO: Uvnitř bude procesor od Intelu a na dotykové obrazovce nejčastěji uvidíme rozhraní Metro ve Windows 8. Jako celek se ale jedná o dokonalou kopií Asus EeePad Slider.

Reklama

Pamatujete si ještě na produkt od Asusu, který se nazývá Slider? Pokud ano, tak vás tato novinka jistě zarazí. Vypadá totiž z venku do puntíku stejně, jako zmíněný Slider od Asusu. A aby toho nebylo málo, tak tento stroj od MSI se jmenuje Slider S20. Co je ale jiné, je hardwarová platforma a operační systém.

MSI Slider S20 má 11,6palcovou dotykovou obrazovku, pod kterou se nachází klávesnice. K té se dostaneme, pokud obrazovku odsuneme. Tím získáme volnou klávesnici a zároveň bude displej nakloněný pro čtení.

Uvnitř těla se nachází procesor Intel z platformy Chief River. To bude čip vše v jednom (SoC), který obsahuje už i USB 3.0 a HDMI. Počítač bude dále disponovat WiFi, Bluetooth 4.0 a neblíže specifikovanými konektory. Novinka poběží už na operačním systému Windows 8, které jsou pro dotykové displeje ideální. Bližší informace zatím nejsou známé.

MSI Slider S20: Ultrabook s posuvnou dotykovou obrazovkou – aktualizováno
i Zdroj: PCTuning.cz

Aktualizováno 15:33

Slider má dva konektory USB 3.0, HDMI a Ethernet. Displej má rozlišení 1366 × 768 pixelů. Níže se můžete podívat na video tohoto produktu, případně na pár fotografií na serveru Engadget.

Aktualizován 16:47

Velikost SSD je až 64 GB a operační paměť má kapacitu 4 GB. Tloušťka jsou necelá 2 centimetry a váha 1,3 kilogramy.

Zdroj: Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama