muz-ziskal-svuj-ztraceny-iphone-zpet-pomoci-seznamovaci-stranky-okcupid-a-kladiva
Apple Novinka Muž získal svůj ztracený iPhone zpět pomocí seznamovací stránky OKCupid a kladiva

Muž získal svůj ztracený iPhone zpět pomocí seznamovací stránky OKCupid a kladiva

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

6. 1. 2013 20:30 12

Sedmadvacetiletému Nadavu Nirenbergovi zloděj ukradl telefon a používal ho k seznamování se slečnami na stránce OKCupid. To se mu však vymstilo.

Reklama

Ztracený / ukradený telefon je smutný příběh, který leckdo zná. Pro Nadava Nirenberga z Brooklynu měl tento příběh šťastný konec. Neprávoplatný majitel telefonu iPhone 4 ho začal používat k seznamování pomocí služby OKCupid a navíc k tomu používal Nadavovu fotografii. Nadad o tom věděl, o aktivitách zloděje mu na jeho elektronickou schránku chodily zprávy.

Muž získal svůj ztracený iPhone zpět pomocí seznamovací stránky OKCupid a kladiva
i Zdroj: PCTuning.cz

Nadad tedy nelenil, pomocí vyhledávače Google našel fotografii atraktivní slečny s velkým výstřihem a použil ji na jím založený profil Jennifer Gonzales. Slovo dalo slovo a oba dva si spolu sjednali schůzku v Nadavově bytě. Podle jeho slov prý při komunikaci používal spoustu mrkajících a smějících se smajlíků, aby to vypadalo že je skutečně žena.

Muž, který si iPhone přivlastnil dorazil do Nadavova bytu vymydlený, navoněný a s lahví vína v ruce. Nadav příchozímu zloději poklepal zezadu na rameno s kladivem v ruce, a když se zloděj otočil, uviděl známou tvář Nadava. Ten po něm chtěl zpět telefon a samozřejmě ho dostal.

Zdroj: vr-zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama