mwc-2013-alcatel-predstavil-high-endovy-smartphone-one-touch-idol-x
Novinka MWC 2013: Alcatel představil high-endový smartphone One Touch Idol X

MWC 2013: Alcatel představil high-endový smartphone One Touch Idol X

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 2. 2013 09:00 6

Alcatel není zrovna výrobce, kterého bychom si spojovali s těmi nejlepšími a nejvýkonnějšími smartphony na trhu. Že se to brzy změní ale ukázal veletrh MWC 2013, kde došlo k představení prvního modelu s Firefoxem a nové vlajkové lodi One Touch Idol X, která disponuje zajímavými parametry.

Reklama

Jde o pětipalcový smartphone s Full HD displejem s rozlišením 1920 × 1080 obrazových bodů, který je roztažený takřka k okrajům a čtyřjádrovým procesorem. Android 4.1 Jelly Bean je prakticky ponechaný ve výchozím stavu: odlišuje se pouze jinými ikonkami a některými předinstalovanými aplikacemi od výrobce.

Telefon bude nabízený v několika barevných provedení. Z obrázku je patrné, že se minimálně dočkáme modré, žluté a červené verze. Dostupná pak bude jak varianta pro jednu, tak i pro dvě SIM karty.

Alcatel svůj nejlépe vybavený model osadil čtyřjádrovým procesorem s taktem 1,2 GHz, 16GB uživatelskou pamětí, třináctimegapixelovým fotoaparátem a baterií v kapacitě 2000 mAh. Samozřejmostí je přítomnost slotu pro rozšířující microSD karty. Pozoruhodná je také tloušťka mobilu, která dosahuje pouhých 7 milimetrů.

MWC 2013: Alcatel představil high-endový smartphone One Touch Idol X
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: The Verge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama