Myši a sluchátka SteelSeries Prime cílí na esportové hráče
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Myši a sluchátka SteelSeries Prime cílí na esportové hráče

Myši a sluchátka SteelSeries Prime cílí na esportové hráče

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 5. 2021 18:39

SteelSeries Prime je nová řada herního příslušenství, která byla spoluvyvíjena s profesionálními hráči s jasným cílem: vítězit v prestižních turnajích.

Reklama

Podle výrobce více než 100 předních světových hráčů přispělo svými náměty a zpětnou vazbou při vývoji nové řady, která představuje myši s nízkou hmotností a nový headset Arctis.

Každá myš ze série Prime je vybavena optickými magnetickými spínači, které jsou zkonstruovány tak, aby vydržely pětkrát déle než tlačítka u ostatních modelů značky. Spínače Prestige pak mají nabídnout extrémní rychlost aktivace. Jejich magnetické jádro bylo navrženo pro konzistentní a jasně citelné kliknutí. Zároveň firma slibuje stejný pocit ze stisknutí i po 100 milionech kliknutí.

Myši SteelSeries Prime jsou k dispozici ve třech variantách: Prime, Prime+ a Prime Wireless.

  • Prime má prověřený tvar a mezi její přednosti patří nízká hmotnost pouze 69 gramů. Díky odolnému provedení by měla vydržet i to intenzivnější zacházení a nový matný povrch s texturou bude zárukou neklouzavého uchopení. Senzor TrueMove Pro je určen pro špičkový výkon a potěší i nastavení přímo na myši
  • Prime+ zachovává prověřený tvar, odolné provedení a matný povrch s texturou a také přidává možnost přímého nastavení na myši bez použití dalšího softwaru. Senzor TrueMove Pro+ zajistí maximální výkon pro soutěžní hraní, zatímco druhý senzor umožňuje nastavení výšky zdvihnutí, resp. registrace pohybu myši nad podložkou.
  • Prime Wireless vlastní veškeré vlastnosti myší Prime a přidává navíc neomezený pohyb díky bezdrátové technologii Quantum 2.0 Wireless a baterii poskytující přes 100 hodin nepřetržitého hraní s funkcí rychlého nabíjení. Senzor TrueMove Air by měl přinést maximální přesnost sledování pohybu „jedna ku jedné“ a vlastní nastavení přímo na myši je také velmi jednoduché.
Myši a sluchátka SteelSeries Prime cílí na esportové hráče
i Zdroj: PCTuning.cz

V nové řadě příslušenství SteelSeries najdeme i herní headset Arctis Prime, na jehož vývoji se podíleli úspěšní profesionální hráči. Využívá nové koženkové náušníky eliminující ruchy z vnějšího prostředí, pokročilé zvukové měniče a také certifikovaný CleartCast mikrofon pro potlačení okolního hluku. Na jednom z náušníku má k dispozici ovládání hlasitosti, resp. možnost ztlumit mikrofon, stejně jako konektor pro připojení odnímatelného kabelu s 3,5mm jack konektorem.

Myši a sluchátka SteelSeries Prime cílí na esportové hráče
i Zdroj: PCTuning.cz

Dostupnost

Prime je k dispozici za doporučenou cenu 69,99 eur včetně dopravy prostřednictvím webu SteelSeries.com. Prime+ má cenu 89,99 eur a model Prime Wireless pořídíte za 139,99 eur. A nakonec headset SteelSeries Arctis Prime je k dostání za 119,99 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama