na-cesky-trh-dorazil-asus-zenfone-live
Novinka Na český trh dorazil Asus ZenFone Live

Na český trh dorazil Asus ZenFone Live

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 5. 2017 13:30

S chytrým telefonem Asus ZenFone Live jsme se oficiálně setkali již v únoru letošního roku, kdy se konal veletrh Mobile World Congress. Do prodeje však tento model míří až nyní, s odstupem zhruba tří měsíců.

Reklama

Asus ZenFone Live je klasický zástupce střední nižší třídy, čemuž odpovídá cena i výbava. Zákazníkům nabízí pětipalcový HD displej a postarší procesor Snapdragon 400. Vystačit si dále budete muset s 16GB interní a 2GB operační pamětí. Zklamáním je také použití staršího Androidu 6.0 Marshmallow.

Zadní 13Mpx fotoaparát disponuje režimy, jako je nízké osvětlení, super rozlišení, HDR, noční režim a mnoha dalšími. Oproti jiným telefonům však obsahuje také funkci zkrášlování v reálném čase. Stejnou funkci má i přední kamera, která umožní zkrášlování při natáčení selfie videí v přímém přenosu. Potěší tak především teenagery, kteří rádi streamují svá videa na sociálních sítích. I proto také čelní kemerka disponuje přisvětlovací LED.

Novinka Asus ZenFone Live se v Česku prodává ve třech barevných provedeních (černém, zlatém a růžovém) za 3 990 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama