Na MMO i produktivitu, Corsair představil novou myš s 15 tlačítky a výdrží 80 hodin
i Zdroj: Corsair
Novinka Na MMO i produktivitu, Corsair představil novou myš s 15 tlačítky a výdrží 80 hodin

Na MMO i produktivitu, Corsair představil novou myš s 15 tlačítky a výdrží 80 hodin

David Jiránek

David Jiránek

15. 6. 2023 18:00

Společnost Corsair představila novou bezdrátovou myš Darkstar Wireless. Zaujme zejména velkým množstvím programovatelných tlačítek a spolehlivým bezdrátovým připojením. Výdrž se pohybuje okolo slušných 80 hodin.

Reklama

Corsair Darkstar Wireless zaujme zejména hráče a workoholiky, kteří potřebují mít po ruce spoustu tlačítek. Výrobce udává hned 15 programovatelných tlačítek po celém těle. V praxi vám jich u palce spočine hned 6. Další 2 najdeme vlevo od hlavního levého tlačítka a dvě za kolečkem. To jsme na deseti a zbylá dopočítává výrobce jako kolečko (3 tlačítka) a dvojici hlavních.

Hlavní spínače jsou optické pro rychlejší reakci na stisknutí. Senzor nabízí až 26 000 DPI a o připojení se stará technologie Slipstream s 2000Hz hyper-pollingem. Odezva je tedy podle výrobce menší jak 1 ms. Kromě 2,4 GHz sítě lze využít i Bluetooth režim.

Samozřejmě nechybí RGB podsvícení ovladatelné přes iCUE, vestavěná paměť na profily nebo výřez na přijímač. Na spodní straně najdeme PTFE plošky pro snadné klouzání.

Myš by měla vydržet až 80 hodin a váží 96 gramů, což není na takto vybavený model vůbec špatné. Cenu výrobce stanovil na 170 euro, jde tak o nejdražší model v portfoliu Corsairu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama