na-podzim-se-budeme-bat-vyjde-pokracovani-hororu-amnesia
Novinka Na podzim se budeme bát, vyjde pokračování hororu Amnesia

Na podzim se budeme bát, vyjde pokračování hororu Amnesia

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 3. 2020 18:30

Švédské studio Frictional Games udělá už brzy radost všem příznivcům hororu. Na podzim letošního roku totiž vyjde pokračování kultovní Amnesie s podtitulem Rebirth. Zatímco původní díl se odehrával mezi zdmi depresivně působícího hradu Brennenburg, v chystané hře se hráči ocitnou v kůži ženské protagonistky Tasi Trianon, která se nachází uprostřed alžírské pouště.

Reklama

„Před deseti lety jsme díky hře Amnesia: The Dark Descent ustavili nový žánr hororů. Před pěti lety nás pak SOMA vzala do nečekaných hlubin teroru. Nyní se připravte na další noční můru v podobě Amnesia: Rebirth, kterou ve Frictional Games plánujeme vydat letos na podzim,“ tvrdí tisková zpráva.

Amnesia: Rebirth bude first person záležitostí a v kůži hlavní hrdinky se ocitnete v alžírské poušti, v níž vás budou čekat nejrůznější hádanky, hlavolamy a překážky, ale chybět nebudou ani nejrůznější monstra.

Hra je momentálně oznámena pouze pro PC a PlayStation 4, o platformě Xbox vývojáři nemluvili. Datum vydání bylo stanoveno na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama