na-star-citizen-se-uz-vybralo-pres-100-milionu-dolaru
Novinka Na Star Citizen se už vybralo přes 100 milionů dolarů

Na Star Citizen se už vybralo přes 100 milionů dolarů

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

13. 12. 2015 13:00 3

Vesmírný simulátor Star Citizen slaví nesmírný úspěch. Od října roku 2012 se na jeho vývoj skrze crowdfunding vybralo více jak 100 milionů dolarů. Informoval o tom herní web GameSpot.

Reklama

Ačkoliv crowdfundingová kampaň na Star Citizen již pokořila několika crowdfundingových rekordů včetně nejvíce zafinancovaného projektu v historii, 100 milionů vybraných dolarů mohl předpovídat jen opravdový optimista – alespoň na jeho začátku.

Star Citizen stále ještě není hotov a jak to tak vypadá, dlouho ještě nebude. Tvůrci do hry neustále přidávají zajímavé nové prvky, a jelikož tok peněz nevysychá, nemusí se ve svém záběru nijak zvlášť omezovat.

Abyste si nebývalý úspěch Star Citizen dokázali představit, je třeba dát údaje o jeho crowdfundingové kampani do souvislostí. Takže jenom pro srovnání – tvorba Zaklínače 3: Divoký hon vyšla na 81 milionů dolarů, což je o pětinu méně, než má nyní k dispozici Chris Roberts. A to kampaň stále ještě není u konce. Pokud se i vy chcete podílet na tomto vesmírném kolosu, přejděte na stránky Star Citizen. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama