na-web-unikla-testovaci-rom-pro-galaxy-s-ii-s-androidem-4-0-1
Novinka Na web unikla testovací ROM pro Galaxy S II s Androidem 4.0.1

Na web unikla testovací ROM pro Galaxy S II s Androidem 4.0.1

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 12. 2011 14:30 9

V článku najdete odkazy ke stažení testovací verze, jež staví na nové generaci systému Android. I tentokrát je obohacena o nadstavbu TouchWiz.

Reklama

Na serveru SamMobile se včera objevila ke stažení testovací verze ROM pro smartphone Galaxy S2, která je postavená na Androidu 4.0.1. Sestavení má označení XXKP1 a pochází ze 7. prosince, je nedávného data.

Nepřehlédněte:

Zakousněte se do zmrzlinového sendviče. Google uvolnil zdrojové kódy Androidu 4.0.1

Na web unikla testovací ROM pro Galaxy S II s Androidem 4.0.1
i Zdroj: PCTuning.cz

Operační systém je doplněný o uživatelskou nadstavbu TouchWiz a je více než pravděpodobné, že ta se nakonec objeví i ve finální verzi. Přeci jen, Samsung tím posiluje vnímání značky a navíc TouchWiz není vůbec špatné, naopak.

Příznivci čistého Androidu mají na výběr dvě možnosti. Za prvé, mohou si zakoupit Galaxy Nexus (ano, konečně je dostupný i v České republice), nebo za druhé, počkat si na některou z upravených ROM, které se časem objeví na fóru XDA. Jaké řešení je levnější asi nemá smysl zmiňovat.

Odkazy pro stažení uniklé testovací ROM naleznete v odkazu zde. Nicméně mějte na paměti, že redakce magazínu PCTuning nenese jakoukoliv odpovědnost za vaše jednání.

Pokud se do flashování pouštět nechcete, podívejte se alespoň na přiložené video. V diskuzi nám dejtet vědět, jak se na novou verzi Androidu těšíte a také nás zajímá, co říkáte na Galaxy Nexus s HD displejem?

Zdroj: Sammobile

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama