navigace-od-sygicu-nove-nabizi-sluzbu-prediktivni-vypocet-trasy
Novinka Navigace od Sygicu nově nabízí službu Prediktivní výpočet trasy

Navigace od Sygicu nově nabízí službu Prediktivní výpočet trasy

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 6. 2018 13:00

Sygic oznámil, že ve své aplikaci začíná používat funkci „Prediktivní výpočet trasy“. Ta predikuje intenzitu dopravy na základě dat shromážděných za období dvou let a uživatelům umožňuje zvolit si nejoptimálnější trasy pro cestu na místo určení.

Reklama

Funkce „Prediktivní výpočet trasy“ zohlední všechny možné trasy a vybere tu, která je časově nejvýhodnější. To provádí tak, že do výpočtu zahrne skutečné průměrné rychlosti na silnicích (a nikoliv maximální předepsané rychlosti), světelné křižovatky, kruhové objezdy, denní dobu a historická data získaná z podobných jízd. Funkce „Prediktivní výpočet trasy“ se aktivuje automaticky po zapnutí aplikace Sygic, a dokáže pracovat i v případě nedostupného datového spojení a mobilního signálu.

Navigace od Sygicu nově nabízí službu Prediktivní výpočet trasy
i Zdroj: PCTuning.cz
Navigace od Sygicu nově nabízí službu Prediktivní výpočet trasy
i Zdroj: PCTuning.cz

Až do současnosti se systémy GPS navigace spoléhaly pouze na dopravní data v reálném čase, aby mohly navrhovat nejoptimálnější trasy. Pokud však tyto systémy nemají přístup k mobilnímu signálu, dokáží navrhovat pouze možné trasy – to znamená, že nedokáží ihned a přesně určit nejlepší trasu.

„Jsme nadšeni, že uživatelům aplikace Sygic po celém světě můžeme nabídnout přelomové výhody, řekl Martin Strigac, CEO společnosti Sygic. „Jsme si jisti, že s touto funkcí uživatelé získají nejenom kvalitnější navigaci, ale také účelnější využití času – nehledě na úspory na pohonných hmotách. Všech 200 milionů uživatelů Sygic po celém světě může funkci „Prediktivní výpočet trasy“ ihned začít používat zdarma.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama