navod-jak-donutit-windows-phone-7-telefon-k-aktualizaci-na-mango
Novinka Návod: Jak donutit Windows Phone 7 telefon k aktualizaci na Mango

Návod: Jak donutit Windows Phone 7 telefon k aktualizaci na Mango

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 9. 2011 13:00 11

Microsoft začal s distribucí očekávané aktualizace Mango. Pokud vám ji Zune ale zatím nenabídl a vy už nechcete déle čekat, máme pro vás jednoduchý návod, jak ji vynutit.

Reklama

Včera byl důležitý den pro Microsoft a všechny uživatele mobilní platformy Windows Phone 7. Ve večerních hodinách totiž započala distribuce očekávané aktualizace Mango (Windows Phone 7.5).

Slibováno je kolem 500 změn, mezi ty nejzásadnější patří podpora rychlého přepínání aplikací, nová verze mobilního prohlížeče Internet Explorer 9 s plnou podporou HTML5 a integrace sociálních sítí: Twitteru, Facebooku a LinkedIn. Spuštěna byla také česká mutace webu windowsphone.com, kde lze nakupovat a instalovat aplikace.

Microsoft tvrdí, že aktualizace se zpočátku týká pouze deseti procent přístrojů a distribuce bude probíhat postupně během několika následujících týdnů.

Já osobně jsem svoji Omnii 7 (momentálně WP7 telefon s nejlepším poměrem cena/výkon) aktualizoval již včera kolem 19 hodiny, celý proces trval přibližně deset minut a proběhl bez sebemenších problémů. Ne každý měl ale takové štěstí jako já. Pokud vás Zune na aktualizaci doposud neupozornil, máme pro vás návod, jak ji během pár chvil bezbolestně vynutit.

  • Připojte svůj telefon k počítači a počkejte na spuštění Zune.
  • Klikněte na nastavení – aktualizace a počkejte na výsledek. Jestli se vám zobrazí možnost aktualizace, nemusíte se dále řídit našim návodem. V opačném případě pokračujeme bodem 3.
  • Znova klikněte na aktualizaci, ale zároveň ihned po kliknutí odpojte počítač od internetu. Je nutné tak učinit do jedné sekundy od kliknutí.
  • Vyčkejte přibližně 30 sekund až se zobrazí informace o dostupnosti nové aktualizaci.
  • Připojte se na internet a aktualizujte

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama