Nejlepší dárek pro PC hráče? Věnujte Steam kupon
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Nejlepší dárek pro PC hráče? Věnujte Steam kupon

Nejlepší dárek pro PC hráče? Věnujte Steam kupon

Komerční sdělení
1. 1. 2024 13:39

Hledáte perfektní dárek pro hráče? Máte chuť si po delší době zase zahrát na počítači, ale nevíte, kde začít? Nebo jste na Steamu jako doma, ale přemýšlíte, jak si dobít Steam peněženku bez nutnosti zadávat svou platební kartu?

Reklama

Co je vlastně Steam? Steam je jedna z nejpopulárnějších herních platforem současnosti. Funguje ve vlastní, propracované Steam aplikaci. Tato aplikace vám umožňuje chatovat s přáteli, snadno aktualizovat hry a nabízí také různé atraktivní slevy na populární hry. Těch je na Steamu opravdu hodně - v současné době se na něm nachází přes 3000 her. Hry a doplňky do nich si můžete zakoupit, pokud máte ve své Steam peněžence dostatek zdrojů. A ačkoliv je Steam nejpopulárnější u počítačových hráčů, na své si na něm přijdou i vlastníci Macu. Nabízí také aplikace pro android i iOS.

Herní kupony nabízí způsob, díky kterému si můžete dobít svou Steam peněženku během minuty. Na Herních kuponech lze totiž zakoupit Steam kupon, který má mnoho výhod. K jeho nákupu není zapotřebí platební karta. Také umožňuje opravdu snadný nákup her a doplňků do her. Skvělé je, že Steam kupony jsou nabízeny za oficiální ceny. Navíc se netrápíte s převodem na eura, v kterých jsou na Steamu vedeny i české účty. Pokud byste si peněženku dobíjeli například pomocí paysafecard, dochází k měnovému převodu a nevíte přesně, kolik peněz se vám do peněženky propíše. S desetieurovým kuponem z Herních kuponů máte jistotu, že vám v peněžence vyskočí přesných deset eur.

Nejlepší dárek pro PC hráče? Věnujte Steam kupon
i Zdroj: PCTuning.cz

Po dobití Steam peněženky není třeba na nákupy spěchat. Dobitá suma vám v peněžence zůstane, dokud se ji nerozhodnete uplatnit. Můžete tak počkat, dokud nevyjde hra, na kterou se celý rok těšíte, nebo dokud se v obchodě neobjeví výrazné slevy.

Herní kupony nabízí opravdu flexibilní možnosti platby. Poukaz Steam můžete zaplatit samozřejmě klasicky platební kartou, ale nejde o jediný možný způsob platby. Platit lze také třeba bankovním převodem, m-platbou přes SMS až do 900 Kč, a případně i hotově na terminálech Sazky. 

Na Herních kuponech si můžete zvolit mezi dvěma variantami Steam kuponů. Zakoupit lze kupon v hodnotě 10 eur a kupon v hodnotě 25 eur. 

Kupon k vám dorazí okamžitě po připsání platby elektronicky. Pokud se rozhodnete peníze do Steam peněženky darovat, Herní kupony nabízí i možnost zaslání fyzického tištěného dárkového poukazu. Ten k vám dorazí do 2-3 dní a můžete si jej vyzvednout osobně, nechat zaslat Českou poštou nebo si jej vyzvednout na nejbližší pobočce Zásilkovny.

Pokud si nebudete jisti, jak Steam kupon uplatnit, potěší vás, že Herní kupony mají vlastní zákaznickou podporu. Je dostupná i na telefonu a hovoří česky, takže vás může navigovat a poradit vám, jak uplatnit kupon v cizojazyčném prostředí aplikace.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama