Nejnovější Game Ready ovladače přinášejí technologii RTXGI
i Zdroj: NVIDIA
Novinka Nejnovější Game Ready ovladače přinášejí technologii RTXGI

Nejnovější Game Ready ovladače přinášejí technologii RTXGI

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 12. 2021 16:41

Nvidia oznamuje, že ICARUS jako první hra podporuje funkci RTXGI Infinite Scrolling Volumes. Přináší ji nové ovladače, které jsou ke stažení.

Reklama

Nejnovější Game Ready 497.09 WHQL přinášejí optimalizaci pro právě vydaný ICARUS, což je kooperativní survival titul od Deana Halla a RocketWerkz. 

Určitě se ale ptáte, co je RTXGI? Podle Nvidie tato technologie přináší realistické ztvárnění slunečního i měsíčního světla, které se přirozeně odráží mezi různými povrchy. Jak hráči kácejí stromy, staví budovy a mění herní svět, osvětlení se okamžitě aktualizuje tak, aby tyto změny odráželo. Například kdysi tmavá lesní půda stíněná korunami stromů se tak promění v prosvětlenou mýtinu.

Majitelům karet GeForce RTX nové ovladače v ICARUS navíc zpřístupňují podporu technologií DLSS a ray tracing. Dalšími hrami, ve kterých přináší zlepšení, pak jsou Chorus a Halo Infinite.

Nové Game Ready drivery dále přidávají podporu šesti nových G-SYNC Compatible monitorů (ASUS XG27UQR, Dell G2722HS, Dell G3223D, Dell G2422HS, LG 32PG750 a MSI G273)  a pěti profilů optimálního herního nastavení na jedno kliknutí v GeForce Experience (pro Farming Simulator 22, Halo Infinite, Inscryption, Ruined King: A League of Legends Story a Crab Game).

Stahujte: 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama