nejnovejsi-huble-bundle-obsahuje-hry-ze-serie-rainbow-six-tom-clancy-s-a-take-klic-do-otevrene-bety-the-division
Novinka Nejnovější Huble Bundle obsahuje hry ze série Rainbow Six (Tom Clancy‘s) a také klíč do otevřené bety The Division

Nejnovější Huble Bundle obsahuje hry ze série Rainbow Six (Tom Clancy‘s) a také klíč do otevřené bety The Division

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

11. 1. 2016 13:00 5

Pokud jste fanoušky akčních her ze série Tom Clancy‘s, máte jedinečnou příležitost nakoupit si jich hned několika a to za velmi solidní cenu. Charitativní organizace Humble Bundle totiž tentokrát spřáhla síly s vydavatelem Ubisoft a přináší vám týdenní balíček plný kvalitních titulů. A když se plácnete přes kapsu, budete si k tomu moci zajistit i vstup do plánované bety dlouho očekávané hry The Division.

Reklama

Aktuální balíček je rozdělený na 4 stupně. Za cenu dolar a více dostanete tituly Tom Clancy’s Rainbow Six, Tom Clancy’s Rainbow Six 3 Gold, Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas, Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory a Tom Clancy’s Ghost Recon.

Nejnovější Huble Bundle obsahuje hry ze série Rainbow Six (Tom Clancy‘s) a také klíč do otevřené bety The Division
i Zdroj: PCTuning.cz

Za cenu vyšší, než je průměrně zaplacená částka na jednoho zákazníka potom dostanete navíc ještě Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2, Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction, Tom Clancy’s Splinter Cell a zmiňovaný přístup do bety Tom Clancy’s The Division. Ale vzhledem k tomu, že průměrná aktuálně zaplacená částka na jednoho zákazníka (9,84 dolaru) je stejná jako cena, kterou musíte zaplatit za další stupeň, doporučuji vám připlatit si několik korun navíc a za 10 dolarů získat navíc Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist a Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier.

A nakonec čtvrtý stupeň vás vyjde na pevnou cenu 75 a více dolarů, přičemž získáte předobjednávku Tom Clancy’s The Division, tričko s Tom Clancy’s motivem a 66% slevu až na 3 hry od Ubisoftu v obchodu Humble Bundle.

Aktuální nabídka bude k dispozici ještě tři dny. Více informací získáte přímo na stránkách Humble Bundle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama