Nekrolog pro Ulož.to - od 1. prosince 2023 bude pro většinu uživatelů mrtvé
i Zdroj: depositphotos
Novinka Nekrolog pro Ulož.to - od 1. prosince 2023 bude pro většinu uživatelů mrtvé

Nekrolog pro Ulož.to - od 1. prosince 2023 bude pro většinu uživatelů mrtvé

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

28. 11. 2023 15:20 39

Jednou tam musíme všichni, ač se někteří budou bránit víc, někteří míň. Ulož.to se bránilo celkem úporně, ale i tomuto serveru už došly síly. Stahujte, dokud můžete!

Reklama

Kvůli byrokratům z EU, nenažraným tvůrcům a zastáncům teorie o placaté Zemi bude server Ulož.to od prvního prosince tohoto roku v podstatě mrtvé pro 99% všech lidí, kteří tento web využívali pro stahování souborů. Ulož.to bylo/je jedinečné v tom, že se na něm daly najít věci jinde nesehnatelné. Staré TV ripy, obskurní knihy, tisíce cracklých programů, vyhlášené německé porno s kníratými herci, tedy v podstatě cokoli. Pochopitelně díky tomu byla služba často nespravedlivě napadána z podpory nekalých živlů, pirátství, rozvoje hladomoru a terorismu vůbec. Následovaly soudní pře, ze kterých Ulož.to vzešlo vítězně. 

Nekrolog pro Ulož.to - od 1. prosince 2023 bude pro většinu uživatelů mrtvé
i Zdroj: ulož.to

Ale pozor, protože byrokrati z EU (a nejen ti) chtějí páchat jen a jen dobro, nová legislativa donutila server změnit svou strategii. Pochopitelně k lepšímu. Zmiňovaný první prosinec odstartuje éru tak bezpečného stahování souborů bez možnosti ukradení, že uživatel bude moci stahovat jen to, co sám na server nahraje. Nebude ani možné sdílet odkaz, nic, nada, nothing, prostě tady se krást nebude. Rozhodně jde o geniální krok a Ulož.to může počítat s enormním nárůstem uživatelů. Ti budou jistě nadšeně platit, aby na server mohli něco nahrát a pak si to zpětně stáhnout, aniž by byli oloupeni. 

Novinka je záměrně přestřelená, ale obsah je patrně jasný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama