nekupujte-ipad-na-parkovisti-mcdonald-s-muze-byt-dreveny
Apple Novinka Nekupujte iPad na parkovišti McDonald's. Může být dřevěný

Nekupujte iPad na parkovišti McDonald's. Může být dřevěný

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 9. 2011 16:50 16

„Dobrý den paní, nechcete iPad? Máme jich dostatek a prodáváme je levně. Co říkáte na to, že jej můžete mít za 180 dolarů?“.

Reklama

Na webu se objevila historka, která znovu dokazuje, že ne vždy se vyplatí šetřit. iPad patří mezi největší prodejní trháky posledních let a mnohým uživatelům doslova učaroval. Jeho nevýhodou je ale stále poměrně vysoká cena.

A tak si připadáte asi jako ve snu, když jednoho dne na parkovišti řetězce McDonald's dostanete nabídku, která se neodmítá. K mladé Američance Aschley McDowell, která zde zastavila, aby si po práci objednala něco k snědku, přistoupili dva muži tmavé pleti a nabídli ji iPad za 300 dolarů.

Nabídka ji zaujala, ale bohužel u sebe neměla dostatečně velkou hotovost. Po chvilce váhání muži slevili na 180 dolarů. Podezřele nízkou cenu obhajovali tím, že nakoupili větší množství iPadů, než původně předpokládali a tak je prodávají za nízké ceny.

Ženě se rozzářily oči, dvojici předala peníze a balení s tabletem uložila na zadní sedadlo vozidla. Zanedlouho vyrazila směrem domů. Po příjezdu na ní čekalo pořádné překvapení. Došlo jí, že se stala obětí podvodu. Namísto iPadu se v krabici nacházela dřevěná deska polepená kartónem.

Podvodníci měli pořádný smysl pro humor. Na přední stranu nalepili ikony známé ze systému iOS - safari, pošty, fotek a hudebního přehrávače. Na zadní část umístili logo Apple a kraje oblepili černou páskou. Nechyběl ani zaručeně pravý lístek z Best Buy. Postižená v policejní zprávě uvedla, že si u jednoho z pachatelů všimla zřetelně zlatého zubu.

Je zarážející, že ani to jí nepřišlo divné. Inu, jiný kraj, jiný mrav. Ashley nemá ani iPad a ani svých sto osmdesát dolarů, nýbrž zkušenost k nezaplacení. Je na tom ale pořád lépe, než Číňan, který kvůli iPadu prodal ledvinu.

Nepřehlédněte:

Sedmnáctiletý Číňan chtěl iPad, tak prodal ledvinu

Nekupujte iPad na parkovišti McDonald's. Může být dřevěný
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techcrunch

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama