Nervy drásající horor Amnesia: A Machine for Pigs zdarma na GOGu
i Zdroj: The Chinese Room
Novinka Nervy drásající horor Amnesia: A Machine for Pigs zdarma na GOGu

Nervy drásající horor Amnesia: A Machine for Pigs zdarma na GOGu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

7. 6. 2023 10:30

Kdo se bojí, nesmí do Amnesie. Ale kdo se bojí rád, měl by zbystřit. Série Amnesia je povinnost pro každého hledače bubáků v temných zákoutích.

Reklama

Dodnes vzpomínám na děs a napnuté nervy při hraní prvního dílu Amnesia: The Dark Descent. Vzbudil jsem se kdesi v hradu a bloumal temnými chodbami, třásl se strachy a prchal před vražednými obludami. Do toho bylo nutné řešit logické hádanky a to se věru těžko dělá, když máte plné nohavice. Po úspěchu samozřejmě musel přijít další díl a ten máme možnost ukořistit zdarma na GOGu

Ponořte se do děsivé lepkavé atmosféry obludné továrny a pokuste se zastavit vymýcení lidstva. Nebo ho umožnit? Děj se odehrává 60 let po událostech prvního dílu, v Londýně roku 1899. Nebudu však prozrazovat celou zápletku, protože je vcelku povedená a se zajímavými zvraty. Čeká vás hrůzyplná exkurze do hlubin šílenství a monstrózního stroje. Pokud máte rádi horory, libujete si v bezútěšné zoufalosti a rubáš ze strachu vám není cizí, berte. Ale pozor, hra je zdarma jen dva dny, tak neváhejte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama