netgear-uvadi-premiovy-mobilni-router-nighthawk-m2
Novinka Netgear uvádí prémiový mobilní router Nighthawk M2

Netgear uvádí prémiový mobilní router Nighthawk M2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 7. 2019 18:30 9

Společnost Netgear představil svůj nejrychlejší LTE mobilní router Nighthawk M2. Novinka má nabízet rychlé a bezpečné internetové připojení, ať už budete kdekoli.

Reklama

Dle výrobce mobilní router Nighthawk M2 zajišťuje spolehlivé přenosné LTE připojení pro až dvacet mobilních zařízení současně. Může se tak stát ideálním řešením zejména pro rodiny na dovolené, pracovníky v terénu, externisty či instituce operující v oblastech, kde není k dispozici Wi-Fi připojení.

Router podporuje dvoupásmové 802.11ac připojení, které společně s technologií 4GX LTE Cat 20 doplněnou o pětipásmovou CA a 4×4 MIMO poskytuje rychlost stahování dat až 2 Gb/s, resp. nahrávání dat až 150 Mb/s.

Po propojení mobilního routeru s mediálním zdrojem prostřednictvím zabudovaného USB portu lze využívat streamingu multimédií do všech připojených zařízení. Nighthawk M2 je rovněž vybaven ethernetovým LAN/WAN portem a dvojicí TS-9 rozhraní sloužících k zapojení dodatečných externích 3G/4G antén.

Netgear uvádí prémiový mobilní router Nighthawk M2
i Zdroj: PCTuning.cz

Nighthawk M2 lze snadno konfigurovat prostřednictvím 2,4palcového barevného dotykového displeje a mobilní aplikace Netgear Mobile. Obě možnosti kromě ovládání klíčových funkcí routeru včetně zabezpečení a správy připojených zařízení nabízejí uživatelům také nepřetržitou kontrolu využití dat či prohlížení multimediálních souborů na mobilním routeru a jejich přehrávání na vybraném mobilním zařízení. Nový Nighthawk také obsahuje akumulátor s kapacitou 5 040 mAh, díky němuž zvládne až jedenáctihodinový nepřetržitý provoz na jedno nabití.

Cena a dostupnost

Mobilní router Nighthawk M2 je k dostání za doporučenou koncovou cenu 12 550 korun.

Netgear uvádí prémiový mobilní router Nighthawk M2
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama