nova-produktova-rada-roccat-miri-do-las-vegas
Novinka Nová produktová řada ROCCAT míří do Las Vegas

Nová produktová řada ROCCAT míří do Las Vegas

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

4. 1. 2014 08:00 7

Na veletrhu CES 2014, který se bude konat v Las Vegas, bychom se měli, mimo jiné, dočkat také nové řady herních periferií od německého výrobce ROCCAT.

Reklama

Výrobce by zde měl představit celou řadu herních produktů pro příští rok, která zahrnuje myši, klávesnice, headsety, podložky pod myš a další příslušenství.  

Začněme nejprve dvěma novými modely headsetů ze série Kave XTD. První z nich s označením Kave XTD 5.1 Analog je nástupcem nejprodávanějšího headsetu tohoto výrobce Kave 5.1. Jedná se o klasický 5.1 headset, který lze s PC propojit klasickými audio jacky, společně s USB konektorem, který napájí regulátor hlasitosti (ovladač) a Led podsvícení. Headset dále disponuje Zero Noise technologií, která snižuje rušení z okolní a integrovanou zvukovou kartou. Oproti Kave 5.1 je headset navíc o 25% lehčí. Druhým představeným headsetem je Kave XTD Stereo, který vypadá téměř totožně jako XTD 5.1 Analog, ale jedná se pouze o stereo reproduktory bez podpory prostorového zvuku. Oba výrobky jsou vybaveny odnímatelným mikrofonem s potlačením šumu.

Nová produktová řada ROCCAT míří do Las Vegas
i Zdroj: PCTuning.cz

Na CES se dočkáme také představení dvou nových optických myší ze série Kone. První z nich nese jednoduše označení Kone XTD Optical. Tato myš je vybavena optickým senzorem Omron, který zvládá snímat až 6400 DPI. Myš je dále vybavena titanovým 4D kolečkem a podporovány jsou technologie jako Easy-Aim či ROCCAT Talk.

Nová produktová řada ROCCAT míří do Las Vegas
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhým představeným modelem bude Military verze optické myši Kone Pure, která je vybavena optickým senzorem s 5000 DPI. K dispozici budou celkem tři barevná provedení této myši a to s různými maskovacími motivy, mezi něž patří Desert Strike, Naval Storm a Camo Charge (viz. foto). Ve stejném designu bude možné zakoupit také zmíněný headset Kave XTD 5.1 Analog a podložku pod myš.

Nová produktová řada ROCCAT míří do Las Vegas
i Zdroj: PCTuning.cz

Mezi další představené produkty by měla patřit také mechanická herní klávesnice ROCCAT Ryos, kterou bude nyní možné zakoupit bez numerického bloku a to ve dvou variantách. Jedna varianta bude mít podsvíceny všechny klávesy, zatímco druhá nebude podsvícena vůbec. Nově dvě verze této klávesnice ponesou označení Ryos TKL Pro a Ryos TKL. Jak jste možná uhádli, verze s přídomkem TKL Pro je vybavena zmíněným podsvícením, které lze regulovat a zvolit si u něj různé efekty, jako je například tzv. "breathing". Obě nové verze klávesnice budou k dispozici ve čtyřech různých barvách (tuhostech) spínačů.

Nová produktová řada ROCCAT míří do Las Vegas
i Zdroj: PCTuning.cz

Na další představené výrobky a informace o cenách si budeme muset počkat až na samotný veletrh.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama